YouTube Vesti

YouTube narednih dana briše subsciribere!

Kao što ste već navikli dva puta godišnje youtube radi veliko čišćenje na svim youtube kanalima, ovo čišćenje je već krenulo kod nekih, a kod svih će biti završeno do kraja meseca.

YouTube Vesti | YouTube svet | 15.06.2021

YouTube jedna od najpopularniji video platformi je od pre par godina uvela politiku da YouTuberima skida neaktive prijavljene korisnike, što je sa neke strane u redu. 


Ako imate YouTube kanal sa neaktivnim, lažnim ili spam subskrajberima dva puta mesečno takvi prijavljeni korsnici na vaš kanal se brišu. Ako neko od vaših prijavljenih korisnika nije pogledao ni jedan vaš video u poslednjih 6 meseci, on prema youtube ne zaslužuje da bude vaš sub. Pa ga youtube skida svaki put kada se dogodi čišćenje.Danas je krenulu veliko čišćenje i završava se do kraja meseca, kada će mnogi youtube kanali izgubiti ogromnu količu prijavljenih korisnika. Nažalost vi tu ne možete učiniti ništa osim da pratite analitiku kanali i gledate koliko prijavljenih korisnika ste izgubili.

Nemojte očajavati ovo je možda čak i odličan način jer ćete onda znati bar na čemu ste i koliko zaista imate aktivnih subova na vašem youtube kanalu, pišite nam u komentarima koliko ste subova izgubili tokom čišćenja.

 
VIDEO PREDLOG: