", "url" : "/iggy-plejer", "publisher" : { "@type" : "Organization", "name" : "Iggy Plejer", }, "aggregateRating" : { "@type" : "AggregateRating", "ratingValue" : "5", "bestRating" : "5", "worstRating" : "0", "ratingCount" : "167" } }
Početna » Izložba Influensera » Država » Srbija » Igor Sokolović

Igor Sokolović (Iggy Plejer)

Prijavite se:
Datum rođenja:
12.7.1993.
Vlasnik kanala:
Igor Sokolović
Kategorije:
Ocena:
Igor Sokolovic poznatiji kao Iggy Plejer je jedan od vrlo zanimljivih gaming kanala, a poseban po specifičnom kulturnom i duhovitom humoru koji koristi u svojim video klipovima. Osim što je poseban po humoru Igor je i vrlo misteriozan jutjuber, jer do skoro niko nije znao kako izgleda Igor Sokolović.


Porodica i zanimljivosti
Nema puno informacija o njegovoj porodici, ali poznato je da je snimanje počeo 2015te godine, a da je prvi put svoje lice pokazao kasne 2018te godine.

O YouTube kanalu
Njegov kanal broji preko 450 000+ prijavljenih korisnika sa preko 178 278 456  prikaza što ga po prikazima pozicionira u TOP 10 balkanskih jutjubera sa ogromnom količinom pregleda. Video snimke izbacuje NEDELJOM, UTORKOM i PETKOM. A žanr njegovog kanala kako on kaže je ''Smesan Gameplay''.  Sarađivao je najviše sa kanalom Anthomnia sa kojim je pravio razne gameplayeve na temu igrice Ark Survival.

Nenad
Nenad
  • 0
Sjajan i kulturan jutjuber, a vrlo zanimljiv! .. Malo liči na onog Mareka iz Yasserstaina, mislim po fizičkom izgledu!
  • 11.01.2019
Spam
  • 0
Ja sam ljegov veliki fan i pratim ga na [email protected]
Pratim ga od pocetka odmosno od kad sam imala 5 godina
  • 04.01.2020