KONTAKT


Poštovani posetioci na ovoj stranici možete pronaći sve načine na koje možete da nas kontaktirate. Uvek odgovaramo na poruke, ali nekada nam treba dosta vremena da odgovorimo svima, zbog velikog broja poruka koje nam šaljete, tako da budite strpljivi. Ispod možete videti vremenski koliko brzo ćemo Vam odgovoriti u odnosnu na način kako ste nas kontaktirali.

 

 

Ako ste nas kontaktirli preko:

 

- Nenadovog privatnog facebook profila, odgovor najverovatnije nećete dobiti jer je profil pretrpan sa porukama pa sam i prestao da ih čitam.

 

- Facebook fan strane odgovor dobijate u NEDELJU, preko fan strane odgovram  NEDELJOM i to tokom celog dana, pa ako ste napr. poslali poruku u SUBOTU odgovor ćete dobiti odmah sutra, jer preko fan strane samo NEDELJOM odgovoram.

 

- Instagram profia odgovor dobijate u roku 36h.

 

- E-maila ili kontakt forme preko sajta odgovor dobijate uglavnom za par sati najkasnije do 48h.

 

- Kontakt android aplikacije odgovor dobijate u roku od par sati najkasnije do 24h.

 

- Online chat pordške odgovor dobijate odmah ako je neko od operatera online, ako nije onda Vam odgovor stiže mejlom u roku od 12h.

 

 

Na koja pitanja nećete dobiti odgovor:

 

- Na pitanja kao što su ''E Nenade'' , ''eeeeeee'', ''sta ima'', ''imam pitanje'' i sl. uglanom neću odgovarati jer nema svrhe, ako imate pitanje postavite ga nemojte pisati ''imam pitanje za tebe'' ili ''jel mogu nesto da te pitam'' i slične stvari već pitajte konkretno šta vas zanima.

 

- Pitanja postavljajte isključivo koja su vezana za naš web sajt, youtube kanal i koje imaju veze sa nama, nemojte postaljati pitanja koja nemaju nikakve veze sa nama.

 

- Za partnerstvo, sponzorstvo, oglasni prostor i sl. pitanja za to isključivo postavljajte preko mejla ili kontakt forme na sajtu, za sva ostala pitanja možete bilo gde.

 

- Pitanja vezana za reklamiranje kanal i sl. nemojte postavljati jer nećete dobiti odgovor, reklamiramo isključivo HUMANITARNE ORGANIZACIJE, SPONOZORISANE OBJAVE.

 

- Besplatnu reklamu vašeg kanala možete dobiti preko sajta tako što ga postavite u izložbu kanala na našem web sajtu ili tako što se uživo uključite u nekom LIVE-u koji pravimo i u LIVE-u predstavite i ispromovišete kanal.

 

 


KONTAKT FORMA


 

Vaše ime i prezime *:
Email na koji želite da vam odgovorimo *:
Zašto nas kontaktirate *:
Vaša poruka glasi *:

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.