KO SMO MI

Naš sajt je osnovan sredinom 2009te godine, tada smo bilo jako mali i nismo bili ono što smo danas! Sajt je osnovan iz čiste radoznalosti vlasnika, krenuli smo kao online radio stanica.

 

  •  Radio je po osnivanju dobio ime Radio "Nenad >M<”, ali je ubrzo promenio ime u "NM RADIO” nakon toga u "RADIO M KRUŠEVAC”. Danas zvanicno ime nase radio stanice je "RADIO M" koja emituje program online program u saradnji sa 181fm-om. [*]Radio je saradjivao sa puno radio stanica medju kojima su: Rubin Radio 92.2Mhz, Radio Slobodna Jugoslavija ,Tose Fan Radio, Radio Skay i drugi…

 

  • Od 2012 godine radio je osnovao zajednicu pod nazivom "MMedia” gde je svako zainteresovan mogao uređivati jedan deo našeg sajta, koji je bio u formi radio magazina.

 

  • Od 2013 godine odlučili smo da priširmo naše vidike pa je Mmedia postala jedna istraživačka organizacija pod nazivom Mmedia Mreža, koja i dan danas postoji, istražujemo razne teme i pisemo o njima, učestvujemo u raznim akcijama i ostvarili smo puno sadnji.
  • ]2014 godina je jako bitna za nas, naša popularnost medju mladjom populacijom je počela naglo da raste, shvatili smo ovo ozbiljno i uveli mnoge novitete. Krajem 2014 godine u novembru, ostvarili smo saradnju sa YouTube-om i napravili nekoliko različitih kanala koje obradjuju odredjene teme.

 

  • 2015 godina, zahvaljujući vama, nam je donela znatno veliku popularnost na YouTube-u, gde su naši kanali postali prilično popularni za kratko vreme, tada smo odlučili da naš aktuelni slogan zvanično promenimo u ''Treba da vidiš , ono što mi vidimo''

 

 


UPOZNAJTE TIM MMEDIA MREŽE


Ovo smo mi, mi činimo da svakog dana uživate u sadržajima koji pruža naš portal, mi smo ti koji vam omogućavamo da vam poseta ka našem portalu bude ugodna, mi smo ti koji svakog dana se trudimo da udovoljimo vašim zahtevima, budemo još bolji. A vi ste ti zbog kojih mi želimo da budemo bolji. Hvala što posećujete Mmedia Portal i činite da naš tim ima razloga da bude još bolji!

 

Nenad Mijatović
Osnivač Mmedia Mreže
Nikola Krokodilovic (Shnapi)
Administrator Diskord servera
Uroš Culibrk
Glavni urednik Mmedia Mreža portala

 


UREDNICI PORTALA I FORUMAGLAVNI CHAT MODERATORI NA MMEDIA MREŽA YOUTUBE KANALU