UPOZNAJTE TIM MMEDIA MREŽE


Ovo smo mi, mi činimo da svakog dana uživate u sadržajima koji pruža naš portal, mi smo ti koji vam omogućavamo da vam poseta ka našem portalu bude ugodna, mi smo ti koji svakog dana se trudimo da udovoljimo vašim zahtevima, budemo još bolji. A vi ste ti zbog kojih mi želimo da budemo bolji. Hvala što posećujete Mmedia Portal i činite da naš tim ima razloga da bude još bolji!

 

Nenad Mijatović

Osnivač Mmedia Portala i Mmedia Mreže

Pozicija na sajtu: Administrator

Zadužen za: uređivanje i održavanje portala, SEO i marketing, član online podrške na sajtu, glavni i odgovrni za kanal Mmedia Mreža.

Više o Nenadu možete pogledati ovde.

 

 

 

 

 


Ivan Nježić

Pozicija na sajtu: Moderator

Ivan je najbliži saradnjik Mmedia Mreže, bivši član Gledaj i Uživaj kanala.
Na Mmedia Mreži zadužen
za menadžment i savetnik za odnose sa javnošću.

 

 

  


UREDNICI PORTALA I FORUMA


O NAMA

Naš sajt je osnovan sredinom 2009te godine, tada smo bilo jako mali i nismo bili ono što smo danas! Sajt je osnovan iz čiste radoznalosti vlasnika, krenuli smo kao online radio stanica.

 

  •  Radio je po osnivanju dobio ime Radio "Nenad >M<”, ali je ubrzo promenio ime u "NM RADIO” nakon toga u "RADIO M KRUŠEVAC”. Danas zvanicno ime nase radio stanice je "RADIO M" koja emituje program online program u saradnji sa 181fm-om. [*]Radio je saradjivao sa puno radio stanica medju kojima su: Rubin Radio 92.2Mhz, Radio Slobodna Jugoslavija ,Tose Fan Radio, Radio Skay i drugi…

 

 

  • Od 2012 godine radio je osnovao zajednicu pod nazivom "MMedia” gde je svako zainteresovan mogao uređivati jedan deo našeg sajta, koji je bio u formi radio magazina.

 

 

  • Od 2013 godine odlučili smo da priširmo naše vidike pa je Mmedia postala jedna istraživačka organizacija pod nazivom Mmedia Mreža, koja i dan danas postoji, istražujemo razne teme i pisemo o njima, učestvujemo u raznim akcijama i ostvarili smo puno sadnji.

 

  • ]2014 godina je jako bitna za nas, naša popularnost medju mladjom populacijom je počela naglo da raste, shvatili smo ovo ozbiljno i uveli mnoge novitete. Krajem 2014 godine u novembru, ostvarili smo saradnju sa YouTube-om i napravili nekoliko različitih kanala koje obradjuju odredjene teme.

 

 

  • 2015 godina, zahvaljujući vama, nam je donela znatno veliku popularnost na YouTube-u, gde su naši kanali postali prilično popularni za kratko vreme, tada smo odlučili da naš aktuelni slogan zvanično promenimo u ''Treba da vidiš , ono što mi vidimo''

 


GLAVNI CHAT MODERATORI NA MMEDIA MREŽA YOUTUBE KANALU
 


Kontakt za saradnike

Vaš e-mail za kontakt *:
Vaše Ime *:
Prijavljujete se za *:


Za montažere (Link do preuzimanja probnog materijala):
Logo redizajn (Link ili Linkovi do preuzimanja redizajniranog logo-a ):
Za Urednike, recite nam nešto o sebi:
Kako želite isplate *:

Odgovor ćete dobiti mejlom koji ste nam ostavili u roku od 7 dana.

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.