Početna » Izložba Influensera » Država » Srbija » Dušan Erkić

Dušan Erkić (zDuca9)

Prijavite se:
Datum rođenja:
03.04.2002.
Vlasnik kanala:
Dušan Erkić
Kategorije:
Ocena:

Dušan Ekrić iz Sombora (RS)  rođen 2002. Trenutno pohađa GIMNAZIJU ,,Veljko Petrović" , DRUŠTVENI smer, a završio je ,,Ivo Lola Ribar" OSNOVNU ŠKOLU.  Dušan je za letnji rastpust stalno odlazio u Bijeljinu gde je proveo dobar deo svog odrastanja. On takođe trenira mešovite borilačke veštine u svetu poznate kao MMA (Mixed Martial Arts). Planovi za budućnost su mu da izgradi porodicu i da bude što uspešniji na youtube-u.

 

 

Porodica

Dušan živi sa majkom, ocem, dedom i babom, a odrastao je i sa tetkom koju je često posećivao dok je studirala u Subotici. Njegova tetka je sada udata i ima sina Filipa.

 

 

Zanimljive činjenice

Dušana tetka često vodi u jedan od njemu omiljenih gradova Osijek (HR). Dušan je poznat po njegovoj ogromnoj ljubavi prema Rusiji.

 

 

O kanalu

Dušan je svoj kanal pod nazivom zDuca9 otvorio 27.02.2018. Njegov kanal se bazira isključivo na zabavi i broji preko 10 000 prijavljenih korisnika i preko 33 000+ prkaza. Glavni razlog otvaranja kanala je upoznavanje novih ljudi, njegov kanal je najviše uzdigao DinoZockt koji kako on kaže mu je kao brat, ali se takođe druži i sa sledećim youtuberima:  Forty, MawaMina, NikolaDZ itd...Jedan od najpopularnijih lajvova koje je imao je  ,,24h live" .

 

 

Nastanak kanala

Dušan je pre sadašnjeg kanala imao kanal koji se zvao DucDrall i na njemu je snimao sa kumom, nažalost tog kanala više nema jer je hakovan i izbrisan. Dva meseca nakon toga njegov dobar prijatelj IVOS ga je nagovorio da napravi nov kanal jer je verovao u njega da će uspeti. Jednom prilikom gledao je takmičenje gde su igrali FNATIC i ORIGEN igra jednog igrača xPeke mu se svidela i poželeo je da ima takav nadimak. Odlučio je da mu na početku imena bude ''Z'' jer je tada gledao jednog od njegovih omiljenih jutjubera zzumche i onda je samo na ''z'' dodao DUCA i broj 9. Jer kako on kaže broj devet mu je omiljeni broj i tako je nastalo ime kanala zDuca.


    Đorđe Smiljanić

    Đordje Smiljanić poznat po svojoj otkačenoj frizuri, rođen je u selu Mošorin (opština Titel). Trenutno pohađa srednju tehničku školu ,,Mileva Maric Ajnstajn'' smer tehničar štampe. Pored toga od 2015-te godine je počeo da se bavi i grafičkim dizajnom što mu je finansijski dosta pomoglo. Plan...