Vesti o Youtuberima

Hakovan POPULARNI SRPSKI JUTJUBER Stefan Jankovic Janko!

Popularni jutjuber Stefan Jankovic Janko napadnut je od strane hakera i kanal vise nije u njegovom vlasnistvu.

Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 22.10.2022

Kako smo saznali neko iz njegovog okruzenja je prijavio broj telefona koji je janku bio povezan sa google nalogom. Broj telefona je prijavio Yettel mrezi kao izgubljeni da bi mu yettel mreza izdala novu sim karticu sa istim brojem telefona. Na ovaj nacin Haker je imao u posedovanje Jankov broj telefona pa je uz pomoc njega  promenio lozinku, e mail, rezervni broj i obrisao sve klipove sa kanala.


Janko je uplakan detaljno sve objasnio na svom tiktok i instagram nalogu i zatim otvorio novi jutjub kanal, za sada je u procesu sa jutjubom i pokusava da vrati svoj kanal, videcemo u narednom periodu da li ce uspeti u tome.Ono sto za sada znamo jeste da se nepoznati lik za koga se sumnja da je haker putem telegram aplikacije janku poslao poruku i trazio mu 30 000 dolara do ponoci kako bi mu vratio kanal, ako ne ispuni dize mu cenu na 60 000 sledeceg dana  na 90 000..


Smesna situacija je sto navodni haker koji se folirao da je stranac pisao sa +387 prefixa sto je prefix za drzavu Bosnu i Hercegovinu..

 Nakon sto je Stefan odbio da da novac kako bi vratio svoj kanal , njegov kanal se nasao berzi na kome se  prodaju jutjub kanali, stefanov kanal je postavljen na ovoj berzi po ceni od 180 000 evra. Videcemo kako ce se odviti ova situacija. Za sada Janko je otvorio nov kanal na kome ce privremeno snimati u slucaju da ne uspe da vrati svoj glavni kanal. 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.