YouTube Vesti

VIDEO: Najpoznatijoj srpskoj jutjuberki predviđaju svetsku karijeru

Multitalentovana Marija Žeželj predstavlja debitantski singl “Dance Like Nobody’s Watching“, kao i spot na svom YouTube/VEVO kanalu.

YouTube Vesti | YouTube svet | 25.07.2017

Jedna od najpoznatijih srpskih jutjuberki Marija Žeželj predstavila je spot za pesmu "Dance Like Nobody's Watching", sniman na najrazličitijim urbanim lokacijama u Beogradu, i pravi je odraz Marijine tinejdžerske ličnosti i dinamike njene generacije. 

Marija je rođena 1999. godine u Novom Sadu, i za kratko vreme je već nanizala brojne uspehe: njen beauty & lifestyle kanal na Jutjubu jedan je od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila prvu knjigu pod nazivom “Moj slatki život“ , a takođe je odnela titulu “Lice godine sveta” (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) kao model. 

Obradom pesme “Love Yourself“ Džastina Bibera osvojila je korisnike Jutjuba, a početkom marta Marija je snimila hit koji joj lako može doneti svetsku karijeru. Poslušajte njenu pesmu.

 Izvor: http://www.vesti-online.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Bili007
šta reć lepša je Marija nego pesmica karijera u usponu
  • 10.09.2017