Početna » Izložba kanala » Država » Srbija » Bogdan Ilić

Bogdan Ilić (Baka Prase)

Prijavite se:
Datum rođenja:
16.9.1996.
Vlasnik kanala:
Bogdan Ilic
Ocena:

Bogdan je dugogodišnji igrač League of Legends  takođe je poznat po tome što je stvaralac sadržaja i za YouTube kanal pod nazivom Baka Prase. League of Legends  (LOL) je dugo igrao za ekipu Fortuna


Porodica

Bogdan postavlja redovno slike svoje porodice i bliskih prijatelja na svom instagram profilu. Do sada je objavio slike sa sestrama i bliskim prijateljima.

 

Zanimljive činjenice

Imao je oko petnaest godina kada je krenuo da igra popularnu igru League of Legends, takođe zbog uspešne youtube karijere koja mu je pomogla finansijski otvorio je igraonicu pod nazivom njegove armije fanova #INSTITUCIJA.

 

O YouTube kanalu

Njegov kanal je prezežno zasnovan  na raznim izazovima, dramama kao i gameplayu. Tu su takođe i muzički spotovi, diss-trackovi . Njegov kanal se najviše pamti po Dramama sa popularnim YouTuberkama Anđelom i Nađom kao i po prozivkama  YouTubera koga je nazvao Džumandži, dramama sa poznatim BOSANSKIM youtuberom Amirom Hadžićem. Skandaloznim golim slikama koje su izašle u javnost od strane istog kao i tuči sa popularnim YouTuberom Nixa Zizu, sve ovo mu je donelo veliku popularnost na BALKANU, te se BAKA PRAASE smatra jednim od najuspešnijih YouTubera na BALKANSKOJ YouTube sceni.


avatar
  • 0
Užasan youtuber i jako zla osoba.

  • 09.10.2018

    Veljko Popović

    Veljko Popović  rođen 23.12.2003. Odrastao je u Danilovgradu (CG) , ali živi u Podgorici (CG). U slobodno vreme bavi se fudbalom što mu je ujedno i hobi. Kao manji gledao je PewDiePie i Mudju....