Zanimljivosti

Šta je to Diss Track i kako je nastao?

Pozdrav svima, danas cemo pricati o diss trak-ovima, kako je to u poslednje vreme jedino prolazno na jutjubu i u trendu... Da li vi zaista znate sta je to uopste distrack?

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 02.11.2017

Nekada su bile aktuelne parodije gde se na duhovit nacin kroz parodiju izimitiralo originalno delo, naglasavam na duhovit NACIN. Dok kod distracka je to malo drugacije , ovde nije bitno da li je to uradjeno na duhovit nacin bitno je samo da je neko omalovazio, uvredio  onoga ili ono o cemu distrack govori, nije bitna cena, nisu posledice, nije bitno kako se to popularno kaze da gazis po mrtvima, ili gazis po sirotinji  bitno je samo da autor maksimalno omalovazava suprotnu stranu kroz distrack....

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.