YouTube Vesti

Jutjub menja svoje ime i dizajn! (FOTO)

Podmlađujemo YouTube Studio za autore i treba nam vaša pomoć! Menjamo mu naziv u YouTube Studio i nameravamo da dodamo brojne funkcije koje ste tražili.

YouTube Vesti | YouTube svet | 01.07.2017

Popularni video servis jutjub, koji osim klasičnog video servisa omogućava autorima da pokažu svoju kreativnos drugima. Svoj dugo čuveni STUDIO ZA AUTORE je konačno odlučio da osveži svoj dizajn i doda brojne funkcije koji su kreatori tažili.

''Podmlađujemo YouTube Studio za autore i treba nam vaša pomoć! Menjamo mu naziv u YouTube Studio i nameravamo da dodamo brojne funkcije koje ste tražili.''

Jutjub želi da sluša svoje autore i da samo autori budu uključeni u kreiranje  savršenog kako su oni nazvali jutjub studio platforme!.

''Želimo da budete umešani od početka pravljenja. Pridružite se beta programu da biste nam pomogli da napravimo i usavršimo rane verzije studija, davali povratne informacije i pomogli da stvorimo još bolji YouTube Studio za milione autora kao što ste vi.''

Šta to sve podrazumeva?

  • Pametniji uvidi
  • Prilagođeni saveti
  • Inspirisani uvidi

Uradite više za manje vremena. Zamislite kako dobijate prilagođene predloge tako da znate kada je najbolji trenutak da odgovorite na komentare, kako se najbolje komunicira sa najvećim obožavaocima i kako dobijate predloge za saradnju da biste proširili publiku. Uz pametnije uvide biste mogli da mnogo lakše upravljate kanalom. 

 

Pametnije upravljanje video snimcima

  • Direktna izmena
  • Pametno filtriranje

Eliminišite nepotrebnu jurnjavu. Zamislite kako menjate naslove, opise i podešavanja sa jednog mesta i, ako treba, odjednom. Uz podršku za direktne izmene i pametno filtriranje biste mogli da se brzo krećete po kanalu i još brže unosite izmene.

Pametniji pristup nalogu

  • Prilagođen pristup nalogu
  • Kvalitetnija zaštita

Zadržite kontrolu. Od autora koji rade u timovima smo saznali da nije uvek poželjno da svaka osoba ima isti nivo pristupa kanalu. Uz inteligentniji pristup nalogu biste mogli da prilagođavate pristup poverljivim podacima, poput analitike kanala, prihoda i drugih.

 

Pišite nam u komentarima kako vam se dopadaju ove ideje... Mmedia Mreža ima exskluzivan pristup novim funkcijama pa vam prenosima kako sve izgleda:⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.