Vesti sa Mmedia Mreže

Mmedia Mreža Vam poklanja #BakineKrofne u svakom VIDEU!

U saradnji sa prodavnicom BAKINE KROFNE KRUŠEVAC, u svakom novom videu na Mmedia Mreža YouTube kanalu možete osvojiti paket najlepšihi najukusnijih krofni iz BAKINE čarobne prodavnice!

Vesti sa Mmedia Mreže, Giveaway | Mmedia Mreža | 24.02.2020

Da li ste Vi od onih koji obožavaju KROFNE kao ekipa sa Mmedia Mreže i Mmedia Portala? Sigurni smo da jeste. Od sada u saradnji sa prvom specijalizovanom prodavnicom KROFNI, koja je sa svojim kvalitetom za kratko vreme postala najpopularnija prodavnica KROFNI u GRADU. Želimo da Vas obradujemo najslađim paketima koje možete zamisliti.


Bakine Krofne i MMedia Mreža daruju najvernije gledaoce našeg YouTube kanala sa paketom ukusnih KROFNI i to ne jednom nego svake nedelje u svakom videu na Mmedia Mreža YouTube kanalu.


Sve što treba da uradite je da zapratite BAKINE KROFNE  i MMEDIA MREŽA instagram stranice, prijavite se na kanal i pažljivo gledate svaki video, jer svaki video krije TAJNI ZADATAK sa TAJNOM PORUKOM koja će biti uglavnom u vidu QR koda. Pronađite kod, rešite misteriozni zadatak iz poruke i PAKET KROFNI JE TVOJ!


Dobitnici BAKINIH KROFNI će biti objavljeni na INSTAGRAM STRANICAMA: Bakine Krofne i Mmedia Mreža. Takođe na Mmedia Mreža Portalu možete videti spisak svih dobitnika svake nedelje,  a ako pri preuzimanju poklon paketa krofni napravite fotografiju sa istim i dodate hashtag #BakineKrofneiMmediaMreza, Vaša fotografija biće objavljena u prvom narednom videu na Mmedia Mreža youtube kanalu kao i na našem portalu.


Najčešća pitanja:

Da li je poklon paket besplatan?
-Da, dobitnici poklon paketa BAKINIH KROFNI potpuno besplatno mogu preuzeti svoj paket direktno u radnji.

Ko može učestvovati?
-U givawayu mogu učestvovati svi koji žele nije bitno gde živite sve dok ste u mogućnosti da ga preuzmete direktno u prodavnici.

Da li paket može da se šalje na druga mesta?
Nažalost, pošto je u pitanju hrana, jedini način da preumete paket je direktno u prodavnici BAKINE KROFNE u KRUŠEVCU.

Gde se tačno nalaze BAKINE KROFNE?
-Bakine Krofne se nalaze u Kruševcu, Dositejeva 13. Kontakt: 063/81-04-103Kako funkcioniše izvlačenje dobitnika:
U svakom videu delimo po jedan paket krofni, tako što ćemo ostaviti skrivenu poruku ili zadatak u videu koji treba da uradite. Nakon što uradite zadatak on će Vas odvesti do forme gde treba da unesete svoje IME, PREZIME i KONTAKT. Nakon toga do narednog videa koji obično izlazi NEDELJOM ubacujemo u ''bubanj'' sva imena koja su nam stigla preko random.org sajta i uživo izvlačimo dobitnike paketa. I tako iz NEDELJE u NEDELJU delimo po jedan paket krofni kroz MMEDIA MREŽA VIDEO SNIMKE.

Ogranizatori:
Bakine Krofne, Mmedia Mreža.
Za više informacija: [email protected]

Zapratite Bakine Krofne:
Instagram / Faceboook

Zapratite Mmedia Mrežu
Instagram / Facebook / YouTube
 
Nakon što ste rešili zadatak iz poslednjeg videa na Mmedia Mreža kanalu, popunite sledeći upitnik: