Hronika

NOVI TREND: Kuvanje sa SPERMOM! Šta se kaže u ovom slučaju? Prste da poližeš?

Vest od koje će se zasigurno nekima "okrenuti" želudac je istinita! U Londonu uskoro počinje kurs kuvanja u sklopu kojeg će svaki recept kao obavezan sastojak uključivati – mušku spermu!

Hronika | Misteriozne teme | 07.05.2017

Vest od koje će se zasigurno nekima "okrenuti" želudac je istinita! U Londonu uskoro počinje kurs kuvanja u sklopu kojeg će svaki recept kao obavezan sastojak uključivati – mušku spermu!

Polaznici će naučiti kako da koriste spermu u pripremi svakodnevnih jela, kao i da izaberu pića koja idu uz njih.

Vrlo bitna stavka – nabavka friške sperme prepuštena je polaznicima kursa i kako naglašava organizator – na polaznicima je da se snađu kako najbolje znaju. Verujemo da većini to neće biti problem.

Koliko god vam ova priča čudno zvučala, na sajtu za onlajn prodaju "Amazon" već duže vreme je moguće kupiti kuvar "Natural Harvest" (Prirodna žetva) autora Paula Foenhauera koja sadrži mnoge recepte čiji je nezaobilazan sastojak sperma! Ova knjiga dobro je ocenjena – trenutno ima četiri od maksimalnih pet zvezdica!

Spomenimo za kraj da ovaj neobičan kuvarski kurs neće krenuti sve dok se ne skupi trideset polaznika, stoga ako imate viška vremena te vam je dojadilo klasično trošenje semenih tečnosti, možete se i sami prijaviti. Ako ste već toliko zaludni...⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Slenderman
Wow ovo samo dokazuje koliko glupi ljudi mogu biti sto je sljedece recept koji ukljucuje govna strasno
  • 07.05.2017
Tinna
Hahaha baš to slažem se
  • 25.08.2017