Vesti sa Mmedia Mreže

YouTube kanal Mmedia Mreža, možda prestane sa radom krajem godine!

Juće povodom zvanične objavne na fan strani vlasnik kanala Mmedia Mreža, Nenad M je objavestio svoje fanove o iznenadnom prestaknu sa radom youtube kanala Mmedia Mreža.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 24.10.2017

Piše: Milena Canić

Juće povodom zvanične objavne na fan strani vlasnik kanala Mmedia Mreža, Nenad M je objavestio svoje fanove o iznenadnom prestaknu sa radom youtube kanala Mmedia Mreža.

Kako je naveo youtube postaje sve više stresniji za njega, dok podrška postaje sve slabija i slabija. Prenosimo njegov tekst u potpunosti:

 

Podrška na klipovima je jako slaba, puno vremena potrosim montirajuci, a vidim da se slabo gleda. Uglavnom pratim teme koje mi predlažete da snimam, prosto ne razumem zašto je tako slabo. Eksperimentisao sam sa raznim temema, nisam video nikakve promene. Nažalost ja ne snimam drame, i disstrackove što danas prolazi. Tako da velika je verovatnoća da će kanal raditi do kraje godina i nakon toga ću zvanično prestati sa snimanjem, postaje sve jako stresno, jutjub je izgubio svrhu, a ja živce. Još jednom hvala onima koji su ostali uz mene svih ovih godina. Još nisam sa sigurnošću odlučio šta ću sa Mmedia Mrežom raditi obavestiću Vas, ali mislim da ću snimati do kraja godine i nakon toga zatvoriti kanal,

Srdačan Pozdrav
Nenad :/

Šta će se dogoditi sa Mmedia Mrežom ostaje pod znakom pitanja, mi smo pokušali da ga kontaktiramo kako bi se izjasnio i dao nam neko zvanično obveštenje, ali za sada nismo dobili odgovor od njega.

 Podsetimo se kanal je krenuo sa radom u NOVEMBRU 2014te godine i bavi se zabavnim, naučnim, istraživačkim stvarima takodje bavi se pričama o raznim mitovima, legendama, misterijama i slično.