Početna » Izložba kanala » Država » Srbija » Mihajlo Veruović

Mihajlo Veruović (Voyage)

Prijavite se:
Datum rođenja:
15. septembar 2001.
Vlasnik kanala:
Kategorije:
Ocena:
Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž (Voyage; Beograd, 15. septembar 2001), srpski je treper. Mihajlo Verulović je rođen 15. septembra 2001. godine u Beogradu. Muzikom je počeo da se bavi još u osnovnoj školi, kada je sa društvom iz odeljenja osnovao rep grupu Company. Grupa je prvu pesmu objavila 2015. godine, pod nazivom Priđi bliže. Sa grupom je takođe 2017. godine izbacio pesmu Do kraja.

Zajedno sa Andreom objavio je album Porok i greh aprila 2019. godine. Album je izdat za produkcijsku kuću Die Rich i na njemu se nalazi 10 pesama koje su pisali Vojaž i Andre.

Tokom 2019. započeo je saradnju sa produkcijskom kućom Generacija Zed, za koju je maja 2019. godine objavio pesmu Otrovan, zajedno sa Henny-jem, a potom i pesmu Sećanja, takođe sa njim.

Široj publici postao je poznat nakon saradnje sa Breskvicom na pesmi Vrati me. Novembra 2019. godine izdao je drugi duet sa Breskvicom pod nazivom Budi tu, a krajem decembra iste godine objavio je pesmu Koraci u noći zajedno sa Vukom Mobom i Breskvicom.

Mihajlo je sin Milana Veruovića, bivšeg telohranitelja Zorana Đinđića i autora knjige Treći metak. Svoje detinjstvo proveo je u Francuskoj, odakle potiče i njegovo umetničko ime.Trenutno pohađa Devetu gimnaziju. U vezi je sa pevačicom Anđelom Ignjatović, poznatom pod umetničkim imenom Breskvica.

Diskografija - Albumi
Porok i greh (ft. Andre, 2019)
So Fxcking Blessed (2020)

Singlovi
Priđi bliže (2015)
Do kraja (2017)
Nadaren ili proklet (ft. Relja Torino, 2017)
Otrovan (ft. Henny, 2019)
Sećanja (ft. Henny, 2019)
TRAPSTARZ (ft. Josif, 2019)
V Y B E (ft. Josif, 2019)
Vrati me (ft. Breskvica, 2019)
Budi tu (ft. Breskvica, 2019)
Koraci u noći (ft. Vuk Mob, Breskvica, 2019)
Trebala (ft. MihaMih, 2019)