Online Zarada - Blog

MarketAgent - Najbolji sajt za zaradu sa anketama (Istraživački marketing) [✔️Proveren]

U pitanju je sajt marketagent za koji sam ja jos pre par godina snimao video ali vreme je da ga ponovo pomenem jer je dodao neke novosti i poboljsao dosta stvari u samim istaživanjema.

Istraživački marketnig, Online Zarada - Blog | 21.01.2019

Kako se zaraduje na ovom sajtu?
U pitanju je istraživanje tržišta, jednostvano kada neka firma žali da itraži  tržište za odreden proizvod ili trend oni angažuju marketing agenciju koja se bavi time da to istraži za njih. U ovom slucaju to je MarketAgent. 


Market Agent na osnovu vašeg profila šalje vama odgovarajucu anketu koju vi  popunjavate i za to Vas nagraduje novcano.


Kakve ankete mogu biti:
Pri samoj registraciji na sajt popunjavate svoj profil, na osnovu tog profila marketagent vam salje ankete, napr. ako ste oznacili da volite kulinarstvo on ce vam slati ankete vezane za to, ako ste stavili da imate položen vozacki ispit, da volite tehnologuju, da posedujete mobilni telefon itd. oni ce Vam na osnovu tog profila slati ankete koje su transparentne vama.

 Ankete su u fazonu koja vam se cokolada najvise dopada pa imate ponudje odgovore milka, najlepse želje, galeb itd.. i vi samo stiklirate pa onda za koju od navedenih cokolada ste videli reklamu u poslednjih šest meseci pa onda vi stiklirate za koju itd. Dakle pitanja su  vrlo jednostvavna i na našem jeziku pa su lako razumljiva.  kada uradite anketu dobijate poene, poene posle menjate za novac.


Koiko poena donosi jedna uradjena anketa?
To zavisi od dužine ankete ako je anketa malo duža ako ima puno pitanja donece vam i vise poena, uglavnom od 80 poena pa na vise se zaradjuje po ankete.


Koliko je to novca
100 poena je 1e odnosno 1000 sakupljenih poena je 10e.


Kako funkcioniše isplata
Isplata ide preko platnih procesora PayPal i Skrill, minimalno za isplatu je  200 poena zaradenih preko anketa i isplata stiže u roku od TRI RADNA DANA.