Online Zarada - Blog

Online zarada za početnike

Ovde možete pronaći sajtove koji su pogodni za početnike.

Online Zarada - Blog | Online Zarada | 15.04.2017

Dosta vas me pita šta je najbolje za početak, kako početi i slično. Uglavnom oni koji tek počinju da se bave ONLINE ZARADOM, ne žele da svoj novac ulože, već uglanom žele da krenu neke free varijante. Ja ću upravo takve sajtove vam ovde predstaviti.

  • Uglavnom svi krenu sa PTC sajtovima PTC i ostale kliktalice jesu dobar izvor prihoda, ali nemojte se nadati da ćete od njih puno zaraditi, one su više za ljude koji imaju puno slobodnog vremena. Svakako PTC sajtovi uglanom ne traže nikakve uloge tako da nemate nikakav rizik od gubljenja novca. U svakom slučaju PTC jeste za početnike ako želite da krenete sa PTC sajtovima pogledajte ovo i izaberite onaj koji baš vama odgovoara.

 Pored PTC sajtova početnicima preporučujem i istraživački marketing, takođe nema nikakvog ulaganja, poenad ankete mogu biti zabavne i nisu tako česte, pa ne zahteva puno vremena. Problem kod ovih sajtova je taj što ankete nisu tako česte pa samim tim treba duže vremena da prođe dok sakupite neki iznos.

  • Istraživački marketing je svakako za početnike bez rizika i moja potpuna preporuka . Sobzirom da ni ovde nema rizika da izgubite novac pokušajte i sa sajtovima ove vrste, sve proverene sajtove za istraživački marketing možete videti ovde.

Tu su takođe i WORKERS sajtovi na kojima može dobro da se zaradi, ali  za njih je ipak potrebno da posedujete i neke skilove, kao što je poznavanje engleskog jezika, i naprimer neko malo veće od prosečnog znanja rada za računarom i uopšte korišćenje interneta.

  • Workers sajtovi dobra zarada za početnike ovde možete zaraditi zavidnu sumu bez ulaganja, ali morate posedovati makar dobro poznavanje engleskog jezika jer ovde radite razne zadatke na internetu za razne kompanije koje vas plaćaju određen iznos za to. Svi provereni workers sajtovi se nalaze ovde
  • Trendsetter sajtovi su takođe nešto što je jako popularno kod početnika ali nažalost kao i kod instraživačkog marketinga nemate tako česte promocije, ali kada imate po promociji možete zaraditi i po 30 i više eura. za dan, dva. Trendsetter sajtovi omogućavaju firmama da promovišu svoje brendove kroz trendsetter bazu korisnika. Primer: Milka želi da promoviše svoju novu čokoladu, ona plati određen iznos da članovi Trendsetter sajta promovišu taj brend tako što uglavnom podele taj brend po društvenim mrežama, blogovima, ili uglavnom svuda na internetu, a onda vas oni plaćaju za to. Od ovoga može odlično da se zaradi, ali nažalost te kampanje nisu tako česte, svakako ne gubite ništa pa probajte i ovo pogledajte sve proverene Trendsetter sajtove kliknite ovde.
  • Nagradni sajtovi ovi sajtovi uglavnom žive od oglasnih mreža i generalno potrebno je samo da ih posetite jednom dnevno, uglanom na razne načine sakupljate pone a onda te poene menjate za nege od fizičkih ili novčanih nagrada. Listu nagradnih sajtova možete videti ovde.
  • Društvene mreže su slične kao nagradni sajtovi, oni uglavnom isto žive od oglašivača, a vas nagrađuju jer ih koristite, uglavnom isplaćuju preko novčanih vaučera, odnosno platnih procesora a ima i onih koji vam nude razne bodove i poene koje kasnije menjate za razne nagrade. Lista društvenih mreža koje plaćaju se nalazi ovde.
  • Skraćivanje linkova ovo je takođe dobro za početnike jer ne zahteva ulaganje, e sad zarada varira, funkcioniše po principu ako što  skratite neki link bilo čega oni putem linka emituju reklamu koja se uglavnom prvo prikaže pa tek onda izvor linka i na taj način zarađujete više o ovim sajtovima kliknite ovde.

 

Najčešće pitanje koje mi postavljate i nakon što vam ja prepoučim sajtove jeste:

Pitanje: Od svih ovih kojim sajtom ja da krenem da se bavim?
Odgovor: Generalno krenite sa svim ovim sajtovima jer ne iziskuju puno vremena, osim ovih PTC sajtova za njih je nekada potrebno i po 15-30 minuta rada dnevno, dok za ove ostale uglanom se radi po potrebi većina vam uzima 2 minuta vremena. Svaki sajt ima opis pa pročitajte koji vam najviše odgovara i tim sajtom se bavite.

E sad ja vam stojim i dalje na raspolaganju, ispod u komentarima pišite dodatna pitanja ako imate. Ali ovo je svakako jedna preporuka za one koji žele da počnu da se bave online zaradom.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.