Trendsetter

LinkiLike - zarada sherovanjem brendova

Jednostavan sajt gde vas agencije plaćaju za promociju brendova.

Trendsetter | Online Zarada | 18.08.2017

Ovo je još jedan u nizu trendester sajtova koji vas plaćaju za promociju brendova, isplata ide preko paypal-a kada sakupite minimum 10Eur.

 

Šta treba da radim

Vaš zadatak je vrlo jednostavan, nakon registracije i nakon što popunite svoj profil dobijaćete kampanje za promociju nekog brenda, svaka kampanja će jasno biti označena tako da ćete uvek znati koliko ćete dobiti novca za promociju te kampanje. Dakle vaš zadatak je da samo podelite na društvenim mrežama brend koji se nalazi u kampanji i to je sve.

 

Isplate

Isplate idu preko paypal-a u roku od sedam radinih dana nakon što novac zatražite, minimum za isplatu je 10eur.

 

Preporuka

Dodatna zarada je ako nekome preporučite sajt onda zarađujete do četvrte generacije od 2-5%. Tako što od direktnih dobijate 5% indirektnih druga generacija dobijate 4$%, treća generacija 3% i četvrta generacija 2%.

Bitna stvar kod podešavanja profila je da popunite opcije vezane za vaš profil i obavezno da povežete društvene mreže.

 

LINK ZA REGISTRACIJU NA OVAJ SAJT⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
avatar
Hej nenade odgledao sam video do kraja odlican je,ali kad sam se registriro i otisao na kampanje dobio sam zamgljeno sve
moras povezati drustvene mreze i sacekati jedno 2 dana da ti odobre nalog, nakon toga ce ti se odmagliti. - Nenad
  • 19.08.2017