RevenueShare

VarioBit - Odličan i brz način zarade sa instant isplatom! [✔️Proveren]

VariosBit je jednostav i brz revenusheare program koji Vam svakog dana zagarantvonao  novac u zavisnosti od uloga. Ono što je najbolje kod ovog programa je to što novac možete odmah isplatiti čim sakupite 1$, a isplata ide INSTANT.

RevenueShare | Online Zarada | 05.05.2018

VariosBit je jednostav i brz revenusheare program koji Vam svakog dana zagarantvonao  novac u zavisnosti od uloga. Ono što je najbolje kod ovog programa je to što novac možete odmah isplatiti čim sakupite 1$, a isplata ide INSTANT. Sajt postoji nešto više od godinu dana.

 

Kako se zarađuje?

Posto je tri investicona plana, u sva tri minimum za uplatu je 10$

-Prvi investicioni plan Vam kroz SEDAM dana donosi 110%  od uloženog. Primer ako ste uložili 10$ za 7 dana varaća Vam se zagarantovanih 11$. Dakle uložili ste 10$ a zaradili 11$.

-Drugi investicioni plan Vam dnevno donosi 5% od uloženog, u narednih TRIDESET dana. Dakle ako ste uložili 10$ dnevno ćete dobiti 5% odnosno 0.5$ što bi za TRIDESET dana bilo ukupno 15$. Znači ako ste uložili 10$ zaradićete 15$.

-Treći investicioni plan Vam dnevno donosi 4% od uloženog u narednih ČETRDESET PET dana. Primer ako uložite 10$ dnevno ćete dobiti 4% odnosno 0.4$ što bi na kraju bilo ukupno 18$. Znači ako ste uložili 10$ zaradićete 18$.

 

Kako se ulaže novac u investicioni plan:

Nakon što ste se registrovali klikom na ovde. U meniju desno kliknite na ''MAKE DEPOSIT'' Zatim izaberite INVESTICIONI PLAN, nakon toga UNESITE IZNOS KOJI ŽELITE DA ULOŽITE, nakon toga ukucajte iznos koji želite da investirate minimum je 10$. Kada to uradite kliknite na ''SUBMIT'' (Kliknite na sliku levo da vidite slikovito uputstvo). Kada ste to uradili na sledećoj stranici kliknite na ''PROCESS'', nakon toga u zavisnosti sa kog platnog procesora uplaćujete novac samo potvrdite uplatu i to je to.

 

Svakog dana dobijate procenat u zavisnosti od investicionog plana, ne morate čekati da investicioni plan do kaja istekne možete podići novac odmah čim sakupite 1$.

LINK ZA REGISTRACIJU NA OVAJ SAJT

 Nenad
Nenad
  • 0
Odličan sajjt
  • 05.05.2018