Vesti o Youtuberima

Evo koliko hiljada evra mesečno Baka Prase zaradi kao najpopularniji srpski Jutjuber!

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvezda.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 18.06.2019

Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima verovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.
 

Bogdan masu koja ga prati "kupuje" duhovitim snimcima, a na Jutjubu ima neverovatan broj sabskrajbera - verovali ili ne, čak više od milion i 227.000 njih!
 

Kako se priča, Bogdan godišnje zaradi više od 52.000 dolara, što je na mesečnom nivou oko 4.333 dolara, odnosno oko 3.835 evra, navodi Scena.

 

Na Instagramu, Bogdana prati više od 584.000 ljudi. S tim u vezi, pored zarade od Jutjuba, Bogdan odlično zarađuje i od reklama.

Primera radi, jedna objava na storiju popularnih domaćih Jutjubera nije ispod 500 evra, a o pojavljivanjima na događajima, promocijama, te većim reklamnim kampanjama da ne govorimo.


Podsetimo, Bogdanov otac Nenad je đakon, a kako smo pre nekoliko nedelja ekskluzivno objavili, ono o čemu se ćutalo jeste podatak da je nekada bio u braku sa Oljom Bećković.  Ipak, Nenad o tome ne želi da govori.

 

Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom. Sve pre ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost - rekao je Nenad Ilić.