Online Zarada - Blog

Šta je Matrix i kako funkcioniše

Matrix poslovni sistem neodoljivo privlači svojom jednostavnošću i velikim mogućnostima. Prilično podseća na klasičan mrežni marketing, ali ipak postoje bitne razlike među njima. Jedna od važnih razlika je ta da se u Matrix sistemu SVE radi na internetu. Ne morate ni sa kim kontaktirati uživo, nikoga zvati telefonom ili na bilo koji drugi način osim putem maila.

Online Zarada - Blog | Online Zarada | 19.02.2018

Matrix poslovni sistem neodoljivo privlači svojom jednostavnošću i velikim mogućnostima. Prilično podseća na klasičan mrežni marketing, ali ipak postoje bitne razlike među njima. Jedna od važnih razlika je ta da se u Matrix sistemu SVE radi na internetu. Ne morate ni sa kim kontaktirati uživo, nikoga zvati telefonom ili na bilo koji drugi način osim putem maila.

Mogli bismo slobodno reći da je Matrix futuristička verzija mrežnog marketinga, nešto kao mlađi brat puno većeg i poznatijeg MLM-a. To, jasno, ne znači da je zbog toga slabiji, lošiji ili na bilo koji način podređen MLM-u. Pre bi se moglo reći da je Matrix unapređenija verzija network biznisa.

U klasičnom mrežnom marketingu Vi gradite svoju mrežu potrošača i drugih korisnika, i imate određeni procenat zarade od cele mreže. Binarni sistem, koji se sve više koristi, se dosta razlikuje od klasičnog multi level sistema, i pomalo podseća na Matrix sistem. U binarnom sistemu možete samo dve osobe staviti direktno ispod , dok sve druge moraju ići nekome ispod Vas. Tako će od Vašeg direktnog člana još netko u Vašoj strukturi imati direktne koristi. To je jako dobro jer se pokazalo kao veliki motiv za one ljude koji su slabije radili i imali slabije poslovne rezultate. S obzirom da se provizija u binarnom sistemu dobija samo od slabije grane, tada je svakome interes odgovoriti na pomoć viših sponzora i graditi drugu stranu svog binarnog sistema. Ovo sam spomenuo samo zato što binarni sistem mrežnog marketinga jako liči na Matrix sistem, pa je ovo dobar uvod u pojašnjenje Matrixa.

Matrix je jednostavno savršen poslovni model i sada ću pojasniti zašto tako mislim. Kada se uključite u Matrix sistem Vi direktno na sebe možete staviti samo onoliko osoba koliko Vam to Vaš Matrix sistem dozvoli (onoliko koliko je predviđeno). Recimo da se radi o binarnom Matrix sistemu (koji je sigurno najbolji sistem) tzv. 2 x 12 Matrixu. U tom slučaju Vi ćete imati binarni sistem sa 12 nivoa u dubini. Evo kako to izgleda:

  1. nivo – 2 osobe                          7. nivo – 128 osoba
  2. nivo – 4 osobe                          8. nivo – 256 osoba
  3. nivo – 8 osoba                          9. nivo – 512 osoba
  4. nivo – 16 osoba                      10. nivo – 1024 osobe
  5. nivo – 32 osobe                      11. nivo – 2048 osoba
  6. nivo – 64 osobe                      12. nivo – 4096 osoba

Cilj je popuniti kompletnu Matricu, i tako stvoriti veliku mrežu potrošača (sličnost sa klasičnim binarnim MLM sistemima je očigledna).

Kada se popune sva mesta, imaćete ukupno u Vašoj Matrix mreži 8190 članova. Naravno da nećete Vi sami upisati sve ove ljude jer bi to bila prava nemoguća misija.

Vi ćete upisati, recimo, svega nekoliko direktnih članova (preko Vašeg ličnog referal linka), koje će sistem upisati na prva slobodna mesta ispod Vas. Lepota Matrix sistema je u tome što će taj isti sistem upisivati osobe ispod Vas od SVIH koji su se upisali NAKON Vas, a da Vi s njima nemate nikakve veze.

Dakle, to su osobe koje su se upisale u sistem ko zna preko koga i na koji način su došli do ponude. Međutim, Matrix sistem ih slaže ispod Vas u Vašu Matrix mrežu, popunjavajući automatski sva prazna mesta od vrha prema dnu, i sa leve strane prema desnoj. To praktično znači da, kada se jednom upišete, samo je pitanje vremena kada će sva mesta u Vašoj Matrix mreži biti popunjena.

Svaki upisani član, koji ima pravo na proviziju i koji je AKTIVAN u ispunjavanju svojih normi unutar mreže, donosiće Vam određenu zaradu. Ne samo oni koje ste direktno Vi upisali već SVAKI takav član u Vašoj Matrix mreži. Zar to nije fantastično za Vas?!

U celoj ovoj priči ima samo jedan problem: Kako pronaći najbolji Matrix sistem, koji korektno isplaćuje provizije i koji ima tendenciju stalnog rasta? Zbog toga se sada i nalazite na ovoj web stranici. Sada ne morate potrošiti mesece na traženje i testiranje

Tokom vremena ćete od nas dobijati i mailove sa ponudom da uđete u određeni matrix sistem. S obzirom da ih ima zaista puno na internetu, mi ćemo se uvek truditi da za Vas pronađemo najsigurniji a isto tako i onaj koji će Vam najbrže doneti zaradu.

Ko zna, možda se među njima krije i neki novi X100K matrix koji će nam dugoročno donositi lepe prihode.

Primer matrice⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.