Početna » Izložba Influensera » Država » Srbija » Stefan Janković

Stefan Janković (Janko)

Prijavite se:
Datum rođenja:
30.10.2001
Vlasnik kanala:
Stefan Janković
Ocena:
Stefan Janković poznatiji pod imenom Janko ili Jankezz je jutjub kreator sadržaja koji se bavi vlogovanjem, izazovima i prank video snimcima koji su ga najviše proslavili.

 

Porodica

Stefan ima brata koji se zove Dalibor

 

Zanimljive činjenice
Stefan je fotošopirao sliku njega i Cristiana Ronalda, kako bi izgledalo kao da se slikao sa njim. Pored ovog kanala Stefan ima i drugi rezervni kanal koji broji preko 100 000+ prijavljenih korisnika.
 

O kanalu
Kanal JANKO, je osnovan u DECEMBRU 2015-te godine dok je prvih 1000 prijavljenih korisnika dobio tek u AVGUSTU 2016. Njegov kanal broji preko 40 000 000+ pregleda, sarađivao je sa poznatim kanalom BAKA PRASE, sa kojim je jedan dobar deo vremena bio u odličnim odnosima dok se nije dogodila drama između njih i sada više nisu u dobrim odnosima. Janko nije tip za saradnju pa iza sebe i nema puno saradničkih klipova ali svakao je poznat po PRANK-ovima koji su ga izmedju ostalog proslavili. 


    Bogdan Ilić

    Bogdan je dugogodišnji igrač League of Legends  takođe je poznat po tome što je stvaralac sadržaja i za YouTube kanal pod nazivom Baka Prase. League of Legends  (LOL) je dugo igrao za ekipu Fortuna...