YouTube Drame

Kukuruzna Trešnja otkrio ko je KLOVN UBICA!

Vlada Vukomanović poznatiji kao Kukuruzna Trešanja, na svom kanalu uglavnom je snimao izazove, ali od pre nešto više od godinu dana započeo je serijal sa takozvanim Klovnom Ubicom.

YouTube Vesti, YouTube Drame | 12.02.2019

Kukuruzna trešnja je u svojim klipovima glupio kako mu klovan krade stvari iz stana i pokušava da mu naudi, ali posle nekoliko meseci mnogi su shvatili da je zapravo ON KLOVN UBICA. 

Upravo zbog toga Kukuruzna Trešnja je počeo da dobija ogroman hejt što je dovodilo do toga da njegov YouTube kanal tripi drastičan pad prijavljenih korisnika. 

Nenad sa kanala Mmedia Mreža koji je bio do tada u dobrim odnosima sa Kukuruznom Trešnjom pokušao je da mu pomogne tako što je pravio klipove u kome je istraživao ko je zapravo Klovn Ubica, upravo zbog tih klipova Vladi je došlo na ideju da optuži Mmedia Mrežu da je on klovn ubica, jer će publika lako poverovati s'obzitom da je Nenad već imao klipove vezane za Klovna.

Kukuruzna Trešnja kako bi skinuo hejt sa sebe optužio je Nenada sa Mmedia Mreže da je on KLOVN UBICA, i na taj način Nenad je počeo da dobija ogroman hejt od strane trešnjinih fanova. 
 

Nenad je u svom videu zamolio Kukuruznu Trešnju da mu je bolje da prestane da prebacuje hejt na njegov kanal jer je jasno da se sam Vlada, krije iza popularnog Klovna Ubice. Nenad je rekao kako će otkriti sve dokaze, ako Kukuruzna Trešnja ne prestane sa ovom dramom.