Da li želite da sarađujete sa našim sajtom?
-Razmena Banera.
-YouTube Saradanja.
-Saradnja sa drugim sajtovima.
 

RAZMENA BANERA
Ako želite da razmenimo banere, popunite formu i pošaljite nam vaš baner.

YOUTUBE
Ova saradnja se odnosi na jutjubere koji snimaju dokumentarni sadržaj na svojim kanalima, ako želite da snimite priču za bilo koji naš tekst sa sajta, navedite izvore u opisu i ubacite na početki kratak džingl od 3-5 sekundi koji ćemo vam poslati gotov, za uzvrat, vaš kanal ćemo staviti u našu partner sekciju.

SARADNJA SA DRUGIM SAJTOVIMA
Ako želite da bilo koji deo našeg sajta emitujete na svoj sajt, mi ćemo uraditi gotov feed kod ili običan kod koji će na vašem sajtu prikazivati objave sa napeg sajta.

 

Za bilo koji vid saradnje, molim vas popunite upitnik ispod.


 

Vaš kontakt e-mail *:
Vaše ime i prezime *:
Kontaktirate nas zbog *:
Opišite detaljno šta želite od nas, a šta tražite za uzvrat *:

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.