DONACIJE

  • Početkom 2017-te godine Mmedia Mreža i Mmedia Portal su odlučili da ponovo uvedu mogućnost doniranja novca. Razlog ovome je taj što su članovi Mmedia Portala i fanovi Mmedia Mreža jutjub kanala insistirali na tome.
  • Ukoliko imate želju da izvršite novčanu podršku u vidu donacije to možete učiniti putem dinarskog računa i platnog proceosra paypal.
  • Mmedia Mreža i Mmedia Portal, putem mogućnosti “donacija”, ne uslovljava, i ne prisiljava svoje posetioce, fanove i pratioce na istu. Donacije sajtu se vrše na dobrovoljnoj bazi samih posetilaca, što znači da isključivo samo ukoliko posetilac to želi, može da izvrši donaciju.

KAKO DA DONIRATE?

  • PayPal donacija: Uplatom preko mejla: [email protected] ili kliknite ovde.
  • Uplatom na dinarski račun: 340-3214549084 (Erste Banka)

 

 

 

DONATORI

IME KORISNIČKO IME NA SAJTU DATUM DONACIJE

Nikola Ivkovic Badule 25.09.2012.

Dimitrije Trifunovic xeganone 8.4.2019.
⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.