YouTube Vesti

Kraj ljubavne sage, RASKINULI Vojaž i Breskvica!

Pevačica Anđela Ignjatvoć, poznatija kao Breskvica, i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž (Voyage), sudeći po komentarima na društvenim mrežama i njihovom postupku, navodno su stvaili tačku na svoju ljubav.

YouTube Vesti, Estrada, Viralno | YouTube svet | 09.01.2021

Poznati muzički par Vojaž Breskvica su definitivno mladi ljudi koji su postavili neke nove granice na estradnoj sceni. Oni su svojom pojavom očarali kako mlađe tako i starije generacije.
 

Naime, kako se sumnja mladi par je navodno stavio tačku na svoju vezu. Obrisali su sve zajedničke fotke na svojim profilima na Instagramu, svoje biografije gde je pisalo da su ludi zaljubljeni i takođe istaknute zajedničke objave, a čak je i jedna stanica sarkastično objavila post o njima aludirajući na to da je raskid definitivno usledio.
 

Još uvek ne znamo da li je ova informacija tačna, ali definitivno je tu nešto sumnjivo uzimajući u obzir da je par svakodnevno kačio zajedničke fotografije i uživao u ljubavi, a sada tih fotografija nema.
 

Naime, fan stranica bliska poznatom paru prvo je demantovala krah veze i negirala da je do toga došlo, da bi nakon kraćeg vremena objavili da šta god se desilo, fanovi sada treba da budu jaka podrška i da ih podrže šta god to bilo sa njima.

Vojaž i Breskvica se još uvek nisu oglasili povodom navodnog raskida.
 

Šta vi mislite, da li je poznati muzički par raskinuo ili je ovo samo svađa koja je dovela do brisanja fotki sa Instagrama.


 Miconi
Miconi
  • 0
A zasto sam ja ocekivao ovako nesto, i zasto sam ubedjen da je ovo MARKETINSKI TRIK?
  • 10.01.2021