Vaše Istinite priče

Projekat: Vaše Istinite i Vaše Horor priče (Uputstvo za postavljanje)

Vaše istinite priče su ISTINITE priče koje su vam se dogodile, a ipak nemaju logučno objasnjenje. Ako vam se dogodilo nešto "natrpirodno" i želite da podelite sa nama možete to uraditi na sledeći način:

Vaše Istinite priče, Vaše horor priče, Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 14.11.2017

Vaše horor priče je je serijal jezivih priča koje ne moraju biti istinite ali moraju biti jezive, možete ih i sami smisliti, ako imate takvu priču za nas možete je poslati.

Vaše istinite priče su ISTINITE priče koje su vam se dogodile, a ipak nemaju logučno objasnjenje. Ako vam se dogodilo nešto "natrpirodno" i želite da podelite sa nama možete to uraditi na sledeći način:
 

-PRVI KORAK

Zbog sve veće zloupotrebe našeg sistema, uvelili smo smo sistem registracije, pa je postavljanje priče moguće samo ako ste registrovani na sajt, registracija je besplatna kliknite OVDE, da se registrujete. Ako ste već registrovani samo se ulogujte na svoj nalog.

-DRUGI KORAK

-Kliknite OVDE i u tražena polja samo unesite podatke koji se traže slika ispod:

Kada ste sve popunili kao na slici, kliknite na opciju ''ADD'' i to je to. Vaša priča je prosleđena našem timu koji će u roku od 48h pregledati Vašu prilu i odobriti, nakon toga priča će biti vidljiva na našem web sajtu, a ako bude jedna od čitanijih, velika je verovatnoća da će biti ekranizovana i objavljana na našem YouTube kanalu.

 

VAŽNO:

Zbog zloupotrebe našeg sajta, morali smo da ograničimo pisanje priče pa je najbolje da pruču prvo otkucate u notpadu ili bilo gde i onda samo copy/paste na naš sajt. Jer uslučaju da duže od 10minuta pišete priču preko naše forme, velika klikom na ''ADD'' pisaće vam da je sesija za postavljanje priče istekla, jer ste predugo prisali. Pa je najbolje da je prvo otkucate u notpad-u ili wordu ili bilo gde pa je samo copy/paste.

Ako imate problema pri postavljanju priče, budite slobodni da nas kontaktirate.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.