Vaše Istinite priče

Paraliza sna, ili nešto drugo

U ovoj priči ću vam napisati, šta mi je sve sve tačno događalo tokom paralize sna.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 19.09.2020

Dosta ljudi je imalo iskustva sa ovom pojavom, ali meni ova pojava, i šta sam sve video, ostaće mi urezano do kraja života. Neki ne veruju u to, kada im pričam. Ali ja istinski verujem, jer sam to doživeo.
Pre sam mislio da su to u pitanju seoske veštice, koje izlaze iz svojih tela i primaju oblik leptirice, i ulaze u sobe i dave. Možda je to na neki način istina, ali ne verujem.


Sve je počelo jednog jutra, kada sam ležao u dnevnoj sobi. Baba iz komšiluka je došla u kuću i videla me kako ležim, i pitala me je da li ovde spavam, ja kažem da tu spavam. I od tog dana ja sam imao te noćne more, skoro svako veče, paralizujem se i ne mogu da se pomeram. I uvek sam se plašio te babe. I skoro uvek nju sanjam kada se dešava paraliza sna. Jedno veče sam spavao u dnevnoj sobi, desila mi se ta paraliza sna, i ugledao sam providnu mačku, koja stoji na mom stolu, i gleda u mene, i tu sam se trgnuo, i mačke nigde nije bilo. Jedno popodne, legao sam u svojoj sobi, i sestrić je bio za kompjuterom, igrao igrice. Desila mi se paraliza sna, gde sam video kako se pored mog sestrića, vrata od ormana polako otvaraju, nisam mogao da se pomerim.
Jedno veče u 11 sati sam imao paralizu sna, sanjao sam babu iz komšiluka. Nekako sam se otrgnuo iz svega toga, i tu noć je isto u 11 sati ta baba umrla.

Jedno veče sam zaspao posle posla.
Jedno od najstrašnijih iskustava koje sam imao je kada sam sanjao čudan san, gde sedim u autobusu, i vraćam se sa posla, i treba kao obučem neke sive trenerke. Čuo sam glas "Posle kobnog dana, usledila je smrt" Tu je počelo crnilo pred očima da mi se stvara, uplašio sam se, i počeo da čitam oče naš, ali je to bila duža molitva da izgovorim, i onda sam se molio Isusu Hristu ovim rečima" Gospode isuse Hriste, sine božiji, pomiluj me grešnoga" I to je sve prestalo, kada sam ovorio oči, video sam još krugove, ali nisam siguran da li su crni, jer je soba bila mračna. Mislio sam da ću umreti, ali Isus me je spasao od toga.
Nos mi je bio skroz začepljen, kada sam se probudio, verovatno nisam mogao da dišem.
To je moja istinita priča, koja će mi zauvek ostati u sećanju.
Kada vam se desi ova pojava, samo se pomolite bogu.