Vaše Istinite priče

Čuo sam nagli udar od vrata

Prije svega bih želio da ti kažem da je sve ovo istina. I da bih želio da ostanem anoniman. Treniram košarku ali u slobodno vrijeme igram stoni tenis, skoro svako veče sa svojom ekipom, u mjesnoj zajednici "Vraca" blizu Sarajeva. Sve je bilo ok do prošle večeri..

Vaše Istinite priče | 21.11.2018

Izašli smo iz mjesne zajednice i zaboravili da ugasimo svjetlo u WC-u . S obzirom da je oko 20m od mjesne zajednice Crkva otišli smo tamo u dvorište da sjednemo malo pa da kasnije odemo ugasiti svjetlo.

 

 
Ušao sam u mjesnu i krenuo da ugasim svjetlo, kada sam odjednom čuo nagli udar od vrata. Sa obzirom da sam se prepao brzo sam izašao iz mjesne i počeo pričati sa drugovima ispred dok se neko od nas spremao da ugasi svjetlo
Kad je krenuo, shvatio je da je ono ugašeno!

 


Tada smo se svi prepali, a odjednom je počela veoma glasno da škripi zastava koja je odmah pored mjesne zajednice, što se nikada prije nije dešavalo! Da stvar bude još jezivija, pas Zlatni retriver koji bude kod mjesne je skičio i prišao nam, bez da je skakao i htio da se igra što obično radi.

 


Kada smo pitali komšije da li su slučajno ugasili svjetlo iako NIKOGA nismo primjetili, rekli su da nisu, a samo jedna kuća ima ključeve za mjesnu zajednicu kod kojih stalno idemo da posudimo ključeve..

 


Možda nema veze, ali bih htio da naglasim da smo prije igranja stonog tenisa očistili mjesnu jer je bilo mnogo prašine.
Jedan je ulaz u mjesnu zajednicu ispred kog smo sve vrijeme bili, tako da ne znam da li je iko mogao ući unutra.
Uz ovu priču ti šaljem sliku mjesne iz više uglova, sa ugašenim svjetlom, bilo je oko 9 sati naveče.