Vaše Istinite priče

Djevojčica sa crvenim očima

Dobar dan hteo bih da vam ispričam priču koja se meni lično dogodila.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 16.06.2022

Dobar dan hteo bih da vam ispričam priču koja se meni lično dogodila. Naime kada sam imao 15 godina bio sam kod bake i djeda na selu bilo je oko deset sati naveče i ja sam otišao u svoju sobu nešto da uzmem kad sam slučajno pogledao kroz prozor kad sam imao šta da vidim.

Nešto me je gledalo od prilike kao djevojčica od dvanaest ili trinaest godina ali nije to bilo ljudsko biće jer ljudi nemaju crvene oči koje se jasno vide u mraku u tom trenutku sam izašao iz sobe nikad brže.

Kada sam ušao gdje su bili i ostali svi su me pitali što sam bled kao krpa ja im kažem da mi nije ništa proći će jer nisam imao hrabrosti da kažem šta mi se upravo dogodilo još jednom hvala ti ako ovo vidiš i objaviš. Sada imam osamnaest godina.

Priču poslao:
Instagram / @mastalicaa__04


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.