Vaše Istinite priče

Kako da pošaljete HOROR PRIČU za naš serijal

Naš serijal koji postoji još od 2014. godine Vaše Istinite Priče i Vaše Horor Priče za Laku Noć je sve traženiji pa sam otvorio ponovo mogućnost da mi pošaljete svoje priče. Evo kako to da učinite...

Vaše Istinite priče, Vaše horor priče, Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 15.09.2022

Serijal VAŠE ISTINITE PRIČE je serija u kome VI pričate neke jezive, paranormalne i slične stvari koje su Vam se dogodile u životu. Ove priče moraju biti ISTINITE i ne smete izmišljati.

Serijal VAŠE HOROR PRIČE za laku noć je serijal u kome mi šaljete priču koju ste sami napisali priča ne mora biti istinita ali mora biti jeziva i što je duža moguća.
 

Kako da pošaljete priču

Sve priče možete poslati putem našeg mejla: [email protected] .
 

Mejl mora da sadrži sledeće:

-U naslovu mejla obavezno stavite ime vaše priče i da li je ISTINITA ILI JE SAMO HOROR PRIČA.
-Na kraju mejla obavezno ostavite svoje ime ako želite da vas pomenem, ako ne želite onda napomenite da želite da priča bude anonimna.
-Ako imate neku dodatnu sliku, video ili bilo šta vezano za priču slobodno dodajte kada budete slali mejl.
 

Sve priče biće objavljene na našem web sajtu u kategoriji: Vaše horor priče i Vaše Istinite priče , a one priče koje budu čitane i kvalitetno napisane biće ekranizovane i objavljene na našem YOUTUBE KANALU Mmedia Mreža.  Prioritet uvek imaju duže priče od kojih može da se napravi bar video duži od deset minuta.


 

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.