Vaše Istinite priče

Senke kod moje kuce

Ne secam se kada je to tacno bilo da li za letnji raspust ili u jesen. Ali u to doba sam spavao u kucu moga dede. Jer mi se vise svidjalo tamo nego kod mene u mojoj sobi na trecem spratu. Ta kuca u kojoj sma tad spavao Je stara nekih 60-70 godina. I kraj u kome se nalaze te dve kuce je pored sume i moja baba je bila vidjala neke natprirodne stvari tu blizu. I sad dodje vreme za spavanje moj deda je vec bio legao u krevet. Ja sam bio u neku vrstu dnevne sobe a on u sobu pored. Posto sam imao televizor u toj sobi gledao sam televiziju. Posle nekog vremena sam pogledao kroz prozor.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 11.12.2017

Ne secam se kada je to tacno bilo da li za letnji raspust ili u jesen. Ali u to doba sam spavao u kucu moga dede. Jer mi se vise svidjalo tamo nego kod mene u mojoj sobi na trecem spratu. Ta kuca u kojoj sma tad spavao Je stara nekih 60-70 godina. I kraj u kome se nalaze te dve kuce je pored sume i moja baba je bila vidjala neke natprirodne stvari tu blizu. I sad dodje vreme za spavanje moj deda je vec bio legao u krevet. Ja sam bio u neku vrstu dnevne sobe a on u sobu pored. Posto sam imao televizor u toj sobi gledao sam televiziju.

Posle nekog vremena sam pogledao kroz prozor. Video sam nekog coveka koji seta i bio je kao senka. Sto mi nije bilo cudno jer je bio mrak a i taj put je vodio ka jednoj cesmi u mom selu gde su svi ljudi iz tog sela isli da zavate kad nije bilo vode. Okrenuo sam se a nakon par minuta ponovo pogledao. Kroz prozor se mogao videti nas plastenik ali ono sto je bilo cudno jeste sto je na plasteniku bila glava nekog coveka. Ovo ce zvucati smesno ali posle sam saznao da lici na Dodika presednika RS. okrenuo sma se bio plasljivo i uzeo dva veca noza.

Otisao sam u sobu pored do dede probudio ga i rekao mu sta sam video on mi nije verovao posle sto ubedjivanja. Stavio sam dva noza na stolicu pored kreveta. kad sam se okrenuo prema prozoru video sam nekog coveka koji je licio bukvalno na normalnog coveka. E sad onaj covek na pocetku sto je prolazio putem je bio deda a ovaj je bio donekle normalan covek od 25-30godina. On je bio kopao u trap klecao i kopao rukama. jako sam se uplasio. Nekako sam zaspao. E sad secate se onih dva noza oni su bili na stolici. A ujutru kad sam se propudio bili su mi u posteljini

 

Priču nam je poslao: Andrija Panic, Kruševac, RS