Zanimljivosti

Zbog maturanta iz Kruševca gore mreže, stajling "greh njegove majke"

Na društvenim mrežama kruži fotografija jednog maturanta iz Kruševca, koji je svojim stajlingom pomerio modne granice i tako se izdvojio iz mase isto obučenih drugara.

Zanimljivosti, Viralno | Zabava - Teme | 05.06.2023

On je bio obučen daleko originalnije od svojih vršnjaka. Neki to odobravaju, neki osuđuju. Ali jedno je sigurno - izaziva pažnju
 

On nije odabrao klasično odelo, kao što je to učinila većina njegovih vršnjaka, već se pojavio u crnom čipkanom kompletu.  Providno odelo, u kombinaciji tila i čipke sa šljokičastim detaljima bio je izbora ovog momka.

 

Postoji li neko veče vezano za školovanje koje je ispunjenije očekivanjima i željama, kao što je matursko? Glavno pitanje je šta obući. Za devojke je lakše, ali momci baš nisu skloni eksperimentisanju, ili jesu!
 

Nemoj da se bojiš toga i da misliš da će te društvo zezati, pomisli radije na to kako će devojke biti oduševljene, ovo mora da je imao na umu hrabri maturant iz Kruševca. Fotografija koja je osvanula na Twiteru jednog maturanta izazvala je veliku pažnju među korisnicima društvenih mreža.

 

On je bio obučen daleko originalnije od svojih vršnjaka. Neki to odobravaju, neki osuđuju. Ali jedno je sigurno - izaziva pažnju. Inače ovaj stajling nije baš potpuno originalan.
 

Naime, ovaj svršeni srednjoškolac iskopirao je toaletu mladog španskog glumca Manu Riosa koju je nosio na crvenom tepihu "Met gala", a koja je deo kolekcije poznatog svetskog modnog brenda.
 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.