Zanimljivosti

Novo u gradu BAKINE KROFNE KRUŠEVAC, neodoljivog izgleda i predivnog ukusa! #BakineKrofne

Bakine Krofne je prva specijalizovana prodavnica krofni u Krusevcu, koja će Vas svojom ponudom najukusnijih i najlepših krofni oboriti s nogu! 

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 20.02.2020

Krofne koje nastaju iz ljubavi imaju tu moć da spoje krajnosti u savršeno zadovoljstvo, gde tradicionalni recepti naših baka i najkvalitetniji sastojci i prelivi, uz moderno pakovanje i dekoraciju osvajaju na prvi pogled.


Naše #bakinekrofne su postale neizostavni deo rođendanskog slatkog stola . Čokolada u crnoj, beloj, roze i žutoj boji, razni kremovi i voćni filovi nude mnoštvo ukusa za sve velike i male sladokusce. A da Vaš rođendan bude još lepši krofne možemo ukrasiti i napisati šta god poželite kako bi Vaš divan dan ostao upamćen.Bakine krofne su dostupne različitim bojama, glazurama, ukusima i dizajnu. Čokoladno jaje u @bakine_krofne je svima postalo omiljeni slatki poklon ! Dostupno je u dve varijante, sa crnim nugat kremom i Ferrero kuglicama , i sa belim mlečnim kremom sa Raffaello kuglicama.
Svako jaje sadrži 300 grama kremastih sastojaka, čokoladica, kuglica, bonbona i pločicu sa porukom .Kada kažemo ljubav, mislimo čokolada . Čokolada u brauniju, čokoladnom jajetu, kremu, krofnama. Naša baka, idejni tvorac svih ukusa u @bakine_krofne, predstavlja Vam novu krofnu sa komadićima jabuke i daškom cimeta, posutu šećerom u prahu, pravu zimsku čarolijuBakine krofne možete posetiti u ulici DOSITEJEVA broj 13. U Kruševcu! ili nas zapratitie na facebooku i instagramu.