Vesti sa Mmedia Mreže

Otvoren konkurs za Mmedia Mreža tim sajta!

Nakon renoviranja sajta, spremi smo da primimo nove članove u tim. Da li ste vi jedan od njih? Pogledajte u nastavku koja su otvorena mesta za članove tima.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 11.10.2018

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Mmedia Portal  ponovo otvara mogućnost za prijem novih članova u naš tim sajta. Sajt nije komercijalnog karaktera, pa je samo članstvo u tim volonterskog formata.

 

Trenutno otvorene pozicije za tim sajta:

  • Moderator (tri slobodnih mesta).
  • Urednik (pet slobodnih mesta).
  • Forum Moderator (deset slobodnih mesta).

 

Forum modereator

Forum modereator vodi računa o forumu, otvara nove teme. Kontroliše, prebacuje teme u odgovarajuće forume i kategorije, vodi računa o redu i disciplini na forumu.

 

Urednik

Urednik je zadužen u principu za sve ono što se nalazi na našem sajtu, Piše o raznim temama u našem magazinu, objavljuje biografije YouTubera, ima mogućnost kontrole radio stanica, chata itd...
 

Trenutno tražimo urednike koji mogu objavljivati članke o sledećim temama:

  • Vesti iz sveta YouTube-a
  • Biografije Youtubera
  • Zabavne vesti
  • Vesti iz sveta Misterija
  • Vesti iz sveta nauke i tehnologije

 

Moderator

Moderator vodi računa o ispravnosti sajta, odobrava, briše i proverava ispravnost čalanaka koje objavljuju urednici i moderatori i ima takodje sve opcije kao što imaju urednici i forum. 

 

Svi članovi tima dobijaju besplatan marketing prostor na sajtu gde mogu da se oglašavaju i reklamiraju šta god žele u svojim objavima i postovima, takođe na kraju svakog kvartala najjaktivniji član tima kao zahvalnost za uloženi trud dobija na poklon Mmedia Mreža partnersku majicu ili kačket ili bandana maramu po izboru.

 

Potrebno znanje i veština za ulazak u tim

Za poziciju urednika  je potrebno da znate makar osnovno koršićenje Microsoft Worda ili bilo kog drugog programa za obradu teksta jer se objavljivanje članaka vrši po sličnom principu, za poziciju forum moderatora nisu potrebne neke specijalne veštine , dok za moderatora je potrebno da ste imali aktivan status u prethodna tri meseca u timu sajta i naravno osnovno poznavanje Microsoft Worda il ili nekog malo naprednijeg programa za obradu teksta.

 

Prijave možete poslati na mejl: [email protected] ili preko naše online forme na ovom linku.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.