Pojavi se u Mmedia Mreža YOUTUBE klipu!Svesni smo da mnogi od Vas žele da se pojave u našim klipovima, ali prosto nije moguće da sve ispoštujemo, zato smo se odlučili na ovaj korak.

Od sada ćemo ubacivati naše fanove na početku ili na kraju klipova i tako omogućiti mnogima da se pojave u Mmedia Mreža video snimcima, ako Vi želite da se pojavite, evo šta treba da uradite.

Snimite kratak video u kome ćete izgovoriti  Vaše ime i pozdraviti Mmedia Mreža gledaoce kanala, ili jednostavno izgovoriti sledeće ''Pozderav svima ja sam (Vaše ime) uživajte u nastavku Mmedia Mreža videa.'' klip nam pošaljite putem facebooka ili instagrama i očekujte u jednom od narednih videa na Mmedia Mreža YouTube kanalu da vidite sebe.

Takođe ako želite možete i više Vas biti u klipu , možete izgovoriti Mmedia Mreža - treba da vidiš ono što mi vidimo, ili šta god Vam padne na pamet, mi smo Vam dali primere, a vi naravno možete i sami po vašem izboru izgovoriti ono što želite, bitno je da video ne prelazi više od petnaest sekundi.


  • Ocena: 3.7
  • Komentari: 1


Pogledajte još:
Vaši komentari
avatar
0 Spam
Dobra idea da se gledatelji ukljuce ali ja sam ljen to snimiti XD
avatar