Vesti sa Mmedia Mreže

Mmedia Mreža fan koji je otišao korak dalje!

Znamo da su naši fanovi jako verni, ali ovaj fan je otišao korak više.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 08.07.2017

Pa ovako Zovem se Djordje ali mi se svidja ime Džoi, rodjen sam u Beogradu 1998. Mmedia mreža je kanal koji  pratim od početka  i odusevljen sam. Sve je super. Najvise me privlace horori i takve stvari.Da voleo bih da mi se potpises na knjigu,to bi mi mnogo znacilo.Imam neke bakine prijatelje i oni su mi to besplatno uradili,samo je majca bila 200 din ali nema veze.Samo tako nastavi i zelim ti sve najbolje.

 

Nenad: ''Navikao sam da me fanovi kontaktiraju za svašta nešto, ali ovako nešto se zaista nisam nadao. Ovaj fan je otišao korak dalje. Uvek proveravam poruke na fan strani, kako bih video pitanja i predloge koje mi šaljete i ujedno odgovorio na iste. Međutim ova poruka je bila malo drugačije od onih što sam navikao.,,

 

Imam molbu,napisao sam knjigu Mmedia mreza na osnovu tvojih videa sa kanala sve od početka pa do kraja, trazim tvoju dozvolu da je odstampam i ukoricim na tvrdi povez kao knjigu, molim te odgovoriu d ali odobravas. Molim te javi se na ovaj broj: 060/635xxxx

 

NENAD: ''Moja prva reakcija je bila, ma nema šanse da je neko pravio knjigu na osnovu mojih videa, ali me je znatiželja ipak primorala da odgovorim '' Pozdrav Đorđe, da li možeš malo detaljnije da mi kažeš šta je u toj knjizi i da li možes da mi pošalješ primerak iste?'' . '' Nekoliko dana kasnije mi je stiglo:

 

 

Prijatno sam se iznenadio da je neko zapisivao reči iz mojih videa i napravio knjihu od toga, osim knjige napravio je i majice i olovke sa natpisom i logom Mmedia Mreže.  Ja sam mu naravno ponudio novac jer mi je bilo jako žao što je trošio svoj novac da bi napravio ovako nešto, ali on je odbio. Tako da ovom prilikom želim javno da se zahvalim ovom dečku koji mi je ulepšao zaista dan. I zamoliću sve fanove da ne troše svoj novac na ovakve stvari, dovoljno mi je što me pratite i podržavate zaista nema potrebe da trošite novac na poklone. Još jednom hvala svima koji me podržavate i koji ste ostali uz mene svih ovih godina.

 

U nastavku vam ostavljam da pogledate knjigu koju je Džoi napravio.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.