YouTube Vesti

4 JUN 2018 - Dan kada je MMEDIA MREŽA YouTube kanal prešao 100K pretplatnika

Još davne 2014-te godine kada sam krenuo sa snimanjem nisam ni sanjao da ću doći do HILJADU prijavljenih, a kamo li da ću preći cifru od preko STO-HILJADA. Razlog što sam uopšte počeo sa snimanjem je taj što sam oduvek voleo

YouTube Vesti, Vesti sa Mmedia Mreže | YouTube svet | 01.10.2018

Mmedia Mreža je zabavno, naučno, istraživački kanal koji se bavi pričama o raznim mitovima, legendama, misterijama i slično. U sklopu ovog kanala bicete u prilici da vidite najzanimljivije video sadrzaje, koji ce vas svakako ostaviti bez daha i kroz koje ćete siguran sam dosta toga naučiti!

 

Piše: Nenad M

Još davne 2014-te godine kada sam krenuo sa snimanjem nisam ni sanjao da ću doći do HILJADU prijavljenih, a kamo li da ću preći cifru od preko 100 000. Razlog što sam uopšte počeo sa snimanjem je taj što sam oduvek voleo editovati pa sam odlučio da sve to prenesem na youtube. Sav trud koji sam uložio izgleda da se ipak isplatio.

Prioritet mi nikada nije bio ni novac, ni pregledi ni broj prijavljenih korisnika, od prvog dana sam želeo pre svega da svoje slobodno vreme upotpunim time što ću kroz video sadržaj na mom kanalu zabaviti i možda nešto i načuiti druge. Naravno da mi je drago kada vidim da imam pouno pregleda po klipovima, ali to mi nikada nije bio prioritet kao ni zarada.

Mislim da sam i kada sam imao 100 subscribera i danas kada imam preko 100 000 ostao isti i da se nisam promenio ni malo, nikada nisam jurio trendove pa sam siguran da ni kontent na mom kanalu nije doživeo drastičnu promenu. 

Za ovaj uspeh kanala Mmedia Mreža ste svi VI zasluženi, da nije Vaše podrške ne bi bilo ni mog kanala, tako da sam Vam neizmerno zahvalan na svu podršu koju mi pružate tokom svih ovih godina, tako da je ovo naša zajednička pobeda.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.