YouTube Drame

Nije BAKA PRASE, nije MUĐA, popularni HRVATSKI youtuber je otkrio jednu ZAPREPAŠĆUJUĆU činjenicu o jednom youtuberu sa BALKANA (VIDEO)

Stefan Maglov poznatiji kao LEFKO TV na svom youtube kanalu otkrio je jednu zaprepašćujuću činjenicu o jednom SRPSKOM youtuberu.

YouTube Vesti, YouTube Drame | YouTube svet | 15.08.2019

Stefan Maglov poznati youtuber iz HRVATSKE, na svom kanalu Lefko TV proslavio se snimajući video snimke kolažnog tipa kao što su top liste činjenica o nečemu, pored toga poznat je i po jezivim činjeničnim video snimcima.


Ovoga puta u svom videu u kome je istraživao pojedine youtubere otkrio je je jednu šokantnu činjenicu o YouTuberu za koga možda nikada niste ni čuli. Pogledajte šta je on to otkrio:

 
 

Social Blade je statistički sajt koji vam omogućava da pratite statistiku yoututubera i influencera na društvenim platformama, Među kojima su platforme društvenih mreža, uključujući YouTube, Tvitch i Instagram.


Kada je kreiran Social Blade, prvo smo su rangirali na osnovu broja pretplatnika i broja pregleda, ali je brzo postalo jasno da to nije precizan  pokazatelj. Neko bi mogao da ima pretplatnike bez ikakvih stvarnih pogleda. Sistem rangiranja SB ima za cilj da meri uticaj kanala na osnovu raznih metrika, uključujući prosječan broj prikaza i količinu vidžeta "drugih kanala" navedenih.