Vesti o Youtuberima

Popularnom HRVATSKOM youtuberu LEFKOTV potpuno ukinuta MONETIZACIJA na kanalu, pogledajte zašto...

Kanal LEFKO TV,  pre par dana doživeo je jednu veliku neprijatnost od strane YouTube-a. Kako smo saznali a kasnije je i Stefan sa kanala LefkoTV to ispričao. Monetizacija mu je ukinuta zbog navodnih...

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 24.04.2019

Kanal LEFKO TV,  pre par dana doživeo je jednu veliku neprijatnost od strane YouTube-a kada je dobio mejl sa porukom da njegov YouTube kanal više ne ispunjava uslove za monetizaciju i da mu je monetizacija od ovog trenutka potpuno ukinuta sa kanala.

Kako smo saznali a kasnije je i Stefan sa kanala LefkoTV to ispričao. Monetizacija mu je ukinuta zbog navodnih ''klik bejt'' thumbnailova. Lefko će moći za trideset dana ponovo da zatraži da mu youtube kanal pregleda kanal i možda odobri monetizaciju ako ispravi sve razloge ukidanja. Do tada LefkoTV neće moći da unovčava klipove.
 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.