Vesti o Youtuberima

OTKRIVEN: Balkanski youtuber MAGIČNI VIDEO IZJAVIO: Nenadu ima da prerežem grkljan! (AUDIO)

Jedna zanimljiva slučajnost je upravo dospela na adresu naše redakcije a radi se o jednom poznatom BALKANSKOM YOUTUBERU, iako znamo da je u pitanju slučajnost, vrlo je zanimljivo pa smo odlučili da objavimo!

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 01.07.2019

Poznati YouTuber Stefan Obradović, koga svi znamo kao MAGIČNI VIDEO. Veliku popularnost je stekao fenomanalnim i jezivim video snimcima koji su osvojili mnoge ljubitelje horora i jezivih priča.

Međutim našoj redakciji su stigle dve jako zanimljive priče  od strane njegovih fanova u kojima ima previše slučajnosti.  Naima u jednoj priči govori o Nenadu i njegovom PSU REX-u.

Gde su fanovi Mmedia Mreže prepoznatli sličnost između AMINISTRATORA MMEDIA MREŽA DISKORD SERVERA gde NENAD M upravo tog administratora iz milošte zove REX, a i samo ime ovog administratora na serveru je ''NENADOV PAS REX''


Magični Video je u jednom od svojih videa pomenuo Nenad-a i REX-a, poslušajte:
 
 

Međutim da stvar bude još čudnija u jednom drugom videu opet se spominje NENAD, ovoga puta u kontekstu u kome narator želi da prereže grkljan Nenadu VEČERAS!


Poslušajte:
 

 
Sve u svemu znamo da se verovatno ne odnosi na Nenad-a sa Mmedia Mreže, ali svakako nam je bilo zanimljivo kada smo ovo čuli pa smo odlučiki da objavimo inserte iz tih priča. Da li je slučajnost ili ne šta vi mislite?

Spam
  • 0
Kako vas nije sramota imbecili jedni koji bi samo da zarade, to je samo obicna horror prica i nema veze sa Nenadom, oduzeo bih internet svima starijim od 35 godina, pa bi isli da polazete kurs jesnu godinu gde bi vas naucili svemu debili jedni pohlepni. angry
  • 07.07.2019
Spam
  • 0
Jednu*
  • 07.07.2019