YouTube Vesti

NEMA VIŠE LEBA BEZ MOTIKE: Najpoznatija društvena video mreža ZAVRNULA SLAVINU!

Svi koji planiraju da se ozbiljno bave YouTube produkcijom moraće da sačekaju na prvu isplatu, jer ta Google video mreža više neće isplaćivati autore dok kanal ne dostigne 10.000 pregleda. Ovo je jasan signal da YouTube želi da monetizuje samo kanale koji imaju određeni broj pretplatnika i određeni broj pregleda i da ne želi da plaća svima, što je do sada bio slučaj, ako korisnik ima otvorene alate za zaradu i druge Google servise za unovčavanje YouTube pregleda.

YouTube Vesti | YouTube svet | 29.06.2017

Svi koji planiraju da se ozbiljno bave YouTube produkcijom moraće da sačekaju na prvu isplatu, jer ta Google video mreža više neće isplaćivati autore dok kanal ne dostigne 10.000 pregleda. Ovo je jasan signal da YouTube želi da monetizuje samo kanale koji imaju određeni broj pretplatnika i određeni broj pregleda i da ne želi da plaća svima, što je do sada bio slučaj, ako korisnik ima otvorene alate za zaradu i druge Google servise za unovčavanje YouTube pregleda.

 

Čak i u slučaju da je kanal dostigao traženi minimum pregleda, YouTube će ga nakon toga pregledati i ako odluči da je sadržaj OK, kanal će biti uključen u Partnerski program.

 

YouTube napominje u blog objavi da je ovaj korak uveden kako bi se stalo na put velikom broju „malih kanala“ koji se ubrzano pojavljuju, a kreiraju ih korisnici u velikom broju, pod istim Google nalogom, kako bi ubrzali isplatu od pregleda, ne mareći za sadržaj i ne posvećujući mu dovoljno pažnje. Ovo je još jedan način, veruju u YouTube mreži, da se poboljša kvalitet sadržaja i da kreatori ozbiljnije shvate napore koje YouTube čini kako bi im omogućio nesmetan rad.Izvor: http://www.srbijadanas.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.