Par je za "Jutjub" snimao video. Jedno od njih dvoje je na kraju bilo MRTVO
Hronika i Bizarno  🗓 07.08.2017

Mlada jutjuberka Monaliza Perez (19) slučajno je usmrtila svog dečka Pedra Ruiza III (22) kada ga je iz neposredne blizine kroz debelu ukoričenu enciklopediju upucala puškom u grudi, a sve u nameri da snimi video za svoj Jutjub kanal.


Iako je Perez poznata po svojim "Jutjub" snimcima koje je pravila zajedno s dečkom, jedan eksperiment koji je želela da objavi krenuo je po zlu.

Naime, ona i Ruiz su želeli da debelom enciklopedijom stanu na put metku koji je Perez iz neposredne blizine ispalila na svog dečka. Sve je krenulo naopako kada je metak probio korice knjige i zabio se u grudi nesrećnog mladića ostavivši ga mrtvog na mestu

.

- Pedro i ja ćemo da snimimo jedan od najopasnijih videa ikad. To je njegova ideja - napisala je na svom Tviteru Monaliza neposredno pre nesreće.

Perez je optužena za ubistvo iz nehata, a kazna koja je predviđena za ovo krivično delo može biti u rasponu od 20.000 dolara do 10 godina zatvora.

Ovaj par je snimao video-snimke od maja ove godine, a na "Jutjub" kanalu imaju profil pad imenom La MonaLisa gde po njihovim rečima prikazuju svakodnevnicu roditeljstva mladog para.

Par ima trogodišnju ćerkicu, a u vreme tragedije Monaliza se nalazila u drugom stanju. Lokalne vlasti saopštile su da video u kojem Monaliza slučajno ubija svog dečka neće biti objavljen u javnosti, prenosi En-Bi-Si njuz.

DISKUSIJA NA FORUMU O OVOJ TEMI KLIKNITE OVDE

Izvor: blic.rs | Foto: screenshot | VIDEO: Youtube / La MonaLisa


👉 Instragram: Mmedia Mreža, Mmedia Portal, Svet Misterija 👉 Facebook: Mmedia Portal , Mmedia Mreža, Svet Misterija. 👉 YouTube: Mmedia Mreža


  • Ocena: 5.0


Pogledajte još:
Vaši komentari
avatar