Vesti o Youtuberima

NISU KRIVI RIJALITI PROGRAMI NEGO SRPSKA JUTJUB SCENA! Oni su uzor mladima u Srbiji! (VIDEO)

Svima nam je dobro poznat uticaj mladih jutjubera. Ubedljivo najpopularniji jutjuber na ovim prostorima, a možda i šire je gejmer Stefan Vuksanović Muđa, koji snima video klipove o igricama.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 11.01.2019

Muđa ima čak preko milion subskrajbera, na osnovu čega možemo zaključiti i koliki je njegovuticaj na njegovu ciljnu grupu, a to su pretežno tinejdžeri.

Njegovi klipovi u kojima igra igrice broje na stotine hiljada pregleda, a neretko s njim videe snima i njegov otac.

 

Upravo jedan od takvih videa, u kojima mu društvo pravi otac, spada među najgledanije Muđine videe, a tema nisu igrice.

 

Oni koji se bave javnim poslovima svakako su na meti kako dobrih, tako i loših komentara publike, ali popularni Muđa se izgleda na loše komentare još nije navikao. 

 

To dokazuje i jedan video koji je Muđa snimio, a u kome upravo njegov otac najstrašnije psuje i vređa one koji upućuju loše komentare njegovom sinu.

Donekle se može razumeti i opravdati to što njima dvojici to smeta, ali treba imati u vidu i to da većinu Muđine publike čine maloletna deca koja u njemu vide uzora. 
 


 

Činjenica je da današnja deca gotovo i da ne gledaju televiziju i da je njihov glavni medij upravo internet, odnosno Jutjub. Dakle, oni uzore ne stiču gledajući televiziju, već gledajući popularne jutjubere.

Čini se da Muđin otac nije računao na to kada je brutalno psovao one koji ne podržavaju rad njegovog sina, takozvane hejtere.Izvor: espreso.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.