YouTube Vesti

Ponovo DRAMA: Dule PCAXE indirektno proiziva Muđu i Ćaleta

Balkanska YouTube scena je poznata najviše po prozivkama, ratovima i svđama jednih sa drugima, ovoga puta velika prašina se podigla oko navodnog prozivanja Muđe i Ćaleta.

YouTube Vesti | YouTube svet | Piše: Jelena 29.11.2017

Balkanska YouTube scena je poznata najviše po prozivkama, ratovima i svđama YouTubera jednih sa drugima, ovoga puta velika prašina se podigla oko navodnog prozivanja Muđe i Ćaleta.

Supremenexus je održao LIVE gde  su bili pozvani puno poznatih domaćih YouTubera, među njima je bio i Dule sa PCAXE kanala. Live je tekao jako lepo dok u jednom trenutku nije bila pokrenuta tema o youtuberima koji se ne izražavaju baš kulturno na YouTube sceni.

Jedan od YouTubera je postavio pitanje '' Da ti nekom psuješ mrtvu majku... ko tako shvata zabavu?'' Na šta je Dule PCAXE odgovorio da je i njemu to jadno, da takvi ljudi uspevaju i pomenuo je kako klip koji je snimio sa sinom može da ima jako puno pregleda i bez psovki.

Muđin Ćale se ovom rečenicom osetio prozvanim, pa je napravio LIVE u kome je najstrašnije izvređao Duleta. Ono što je još više napravilo haos je upadanje Muđe tokom LIVE-a gde je rekao svojim gledaocima ''Ako mi još neko pomene BALKAN TUBE FEST, neka mi se ne obraća i neka mi se napuši...'' što je još više iznerviralo fanove.

Da cela stvar bude još gora, nekoliko dana kasnije napravljen je LIVE u kome je DULE čekao Ćaleta kako bi sve to rešili uživo ceo problem, ali se Ćale nije odzavao pozivu. Nekoliko dana kasnije Dule je izjavio kako su odosni između njega i Ćaleta izglađeni, međutim da li je to zaista tako?| Video: Youtube / PCAXE
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.