YouTube Drame

VIRALNI SUKOB NA SRPSKOM INTERNETU: Janko napao jednog od najmoćnijeg JUTJUBERA, odgovor je OŠTAR

MILIONSKI SUKOB NA SRPSKOM INTERNETU Janko napao najmoćnijeg srpskog Jutjubera, odgovor je OŠTAR

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 24.12.2018

Domaći internet je pre četiri dana dobio pravi mali potres kada su se sukobila dva srpska Jutjubera i to ne zbog nečeg digitalnog već vrlo materijalnog - svađa Bake Praseta i rivala Jankezza, kulminirala je zbog reči, ali i novca.

 

Bogdan Ilić koga javnost mnogo bolje zna po nadimku Baka Prase ima milionsku publiku na Jutjubu i društvenim mrežama. Svaki njegov video na poznatoj video platformi ima više stotina hiljada pregleda, a pored video klipova Ilić drži igraonicu, priređuje koncerte i prodaje majice. Ovo poslednje bilo je okidač za veliku svađu.

 

 

Izvesni Jankezz iskoristio je Ilićev slogan da i sam štampa gotovo identične majice, a kultura Jutjuba ne dozvoljava takve provokacije. U verbalnom video obračunu koji broji milionske preglede dvojica Jutjubera su se koškala, sve dok Jankezz nije objavio snimak koji na prvi pogled deluje kao izvinjenje. Samo da bi na pola videa simulirano kajanje postalo prava pravcata provokacija.

 

U tom videu uništena je šansa da se on i Baka pomire, ali i jedno pravo jaje. Bakin odgovor koji je usledio trenutno je trending video na domaćem Jutjubu, a snimak koji je pred vama dolio je ulje na pravi užareni internet rat.

 

 Izvor: blic.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.