Vesti o Youtuberima

Obrisan INSTAGRAM profil BAKE PRASETA, a nećete verovati ko mu je to uradio (VIDEO)

Pored glavnog instagram profila obrisan mu je i instagram fan strana pod nazivom bakanews. Kako su iz INSTAGRAMA javili, Bogdan je prekrišio odredjene smernice zbog čega je došlo do gašenja profila.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 01.07.2019

Bogdan je dugogodišnji igrač League of Legends  takođe je poznat po tome što je stvaralac sadržaja i za YouTube kanal pod nazivom Baka Prase. League of Legends  (LOL) je dugo igrao za ekipu Fortuna.


Ovaj youtuber je dugo bio meta mnogih zbog svog bahatog ponašanja, njegov INSTAGRAM profil sa preko POLA MILIONA pratilaca je ponovo obrisan, naglašavamo PONOVO jer ovo nije prvi put da mu se to dešava.


$POLLC_3$ Pored glavnog instagram profila obrisan mu je i instagram fan strana pod nazivom bakanews. Kako su iz INSTAGRAMA javili, Bogdan je prekrišio odredjene smernice zbog čega je došlo do gašenja profila.

 Nakon kupovine PRŠEA, mnoge kolege youtuberi a pogotovu pratioci njegovog kanala su postali ljubomorni, pa je najverovatnije to razlog uzastobnog slanja reporta, što je na kraju dovelo do gašenja profila.


Kako smo od izvora saznali, youtuber pod imenom NIKOLA ČOEČE je navodno zaslužan za gašenje BAKINOG PROFILA. Izvor blizak Mmedia Portalu je otkrio da je NIKOLA ČOEČE Već duži vremenski period na razne načine pokušavao da skine Bogdanov profi i izgleda da mu je ovoga puta pošlo za rukom.


Mnogi youtuberi su odmah krenuli da snimaju mišljenja o gašenju profila i većina su mu dali podrškuMeđutim BAKA PRASE je na svom kanalu ispričao da ga to neće zaustaviti i da će nastaviti jači nego ikada. On je otvorio novi profil koji je za svega par sati prešao 100 000+ pratilaca.