YouTube Drame

Andjela i Nadja okrivile fanove zbog njihovog neuspeha, zatim je Nenad sa Mmedia Mreže odbrusio Andjeli i Nadji: VI MANIPULIŠITE DECOM!

Naime Andjela i Najda su u svom lajvu govorile o tome kako nisu zadovoljne pregledima svojih video klipova i pored uloženog truda i rada ne dobijaju dovoljno podrške koliko bi trebalo. Zatim su nastavile da okrivljuju svoje fanove zbog toga što previše daju sebe, a malo dobijaju za uzvrat.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | 16.01.2019

Poznate YouTuberke Andjela i Nadja, koje su svoj vrhunac youtube karijere dostigle dramom sa youtube kanalom BAKA PRASE, kao i prethodnom dramom u kojioj su svoje fanove navodno primoravale da spamuju druge kanale sa reklamama njihovog kanala, ovoga puta u lajvu koji su napravile 09.01.2019. su izrazile svoje nezadovoljstvo postignutim rezultatima njhovih klipova.


Naime Andjela i Najda su u svom lajvu govorile o tome kako nisu zadovoljne pregledima svojih video klipova i pored uloženog truda i rada ne dobijaju dovoljno podrške koliko bi trebalo. Zatim su nastavile da okrivljuju svoje fanove zbog toga što previše daju sebe, a malo dobijaju za uzvrat.

Nađe je u par trenutaka naglašavala kako zbog svojih fanova nije otišla na bal i na maturu, jer je prospustila sve to da bi bila sa fanovima,  nastavile su da prićaju o tome kako su one jedinine YouTuberke koje prave lajvove i po sat vremena kako bi razgovarale sa fanovima, a da to drugi YouTuberi ne rade.

Pred kraj lajva je upao njihov otac koji je bio dvosmislem govorio je o tome kako one imaju potpunu slobodu snimanja, dok je kasnije govorio kako im zabranjuje da snimaju.

Pogledajte i sami:

Tokom celog LAJVA govorile su o tome kako ne razumeju zašto njihovi fanovi ne žele da se prijave na njihov drugi kanal pod nazivom ''TATA'' i kako je moguće da ne mogu za par minuta da sakupe na tom kanalu 100 000+ prijavljenih. 

Na sve ovo su se oglasili mnogi sa nezadovoljstvom zbog njihove manipulacije među kojima je i kanal Mmedia Mreža sa sledećom porukom:
 
,,Kada je bila ona drama iskreno bio sam na Vašoj strani, ali ovo sada što radite je čista manipulacija decom. Snimanje je slobodna volja, apsolutno Vas niko ne tera na to, to što snimate svakog dana i trljate svojim gledaocima na nos to , je jako ružno jer Vas niko ne tera na to. Snimajte kada Vam se snima i kada imate volje, a ne jer želite preglede i novac, novac ne treba da vam bude prioritet u snimanju, razumem da je lepo videti i dosta pregleda i dobru zaradu, ali NOVAC I PREGLEDI ne treba da VAM budu PRIORITET, već prioritet treba da Vam bude VAŠA ŽELJA ZA SNIMANJEM, pa koliko pogleda pogleda.... ne možete da bukvalno da UCENJUJETE svoju punliku ''NISTE ŠEROVALI MI NEĆEMO DA SNIMAMO'' to ne može tako, fanovi će svkaako razumeti ako VAS zaista podržavaju dal ste klip izbacili jednom nedeljno ili jednom mesečno ili koliko god VAŠI fanovi će to razumeti. ... Međutim ovo nema nikakve veze sa tim to je samo izgovor koji pravite da bi se ljudi sažalili na VAS i počeli više da VAS prate. Ali vidite i sami da ne može NA SILU NIŠTA. Moje iskreno mišljenje je da VAŠ otac ne treba toliko da se meša u VAŠE klipove, da ulazi u LAJVOVE jer se po vašim izrazima vidi da VAM je neprijatno , i ono što ste i želeli da kažete ne možete jer vam je tata nad glavom. Čovek mi nije jasan prvo kaže ''Ja Vam dozovoljavam da snimate šta hoćete i koliko hoćete'', a onda kaže ''Izbacite serijal i posle toga Vam ja obećavam da nećete više snimati'' ... Gospodin tata treba malo da spusti loptu jer je mnooogo stariji čovek i treba da pusti decu da vode svoj kanal kako žele, ne znam koliko ima godina ali ne može on koji je puno stariji da razume bolje od vas dve same želje i potrebe publike ovog kanala, zato ne treba tako da uskače u klipove, lajvove i da iznosi mišljenja nego neka pusti decu da vode svoj kanal kako oni žele, on govori o tome kako Vas pušta međutim svaki put kada čujem neku njegovu izjavu uopšte ne deluje tako. Ovo nije hejt niti totalno sam neutralan rekao sam samo onako kako sam ja sve video ovu vašu situaciju''

Foto: YouTube / Screenshot | Video: YouTube / Andjela&Nadja