YouTube Drame

ISPLIVALE provokativne slike najpoznatijeg SRPSKOG JUTJUBERA! Nage fotografije BAKE PRASETA ponovo na meti!

Danas su se pojavile ponovo nove explicitne slike ovog poznatog jutjubera i to samo par dana nakon se*s skandala dvojice sportista razgolitio se i najpoznatiji jutjuber Bogdan Ilić aka BAKA PRASE.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | 02.05.2019

Bogdan je dugogodišnji igrač League of Legends  takođe je poznat po tome što je stvaralac sadržaja i za YouTube kanal pod nazivom Baka Prase. League of Legends  (LOL) je dugo igrao za ekipu Fortuna.

Danas Baka PRASE je najpopularniji BALKANSKI jutjuber, a kako popularnost raste tako raste i broj skandala koji ga prate.


Pre nešto više od godinu dana poznati BOSANSKI JUTJUBER AMIR HADŽIĆ, objavio je vrlo explicitne slike BAKE PRASETA dok su bili u žestokoj svađi pogledajte ovde


Danas su se pojavile ponovo nove explicitne slike ovog poznatog jutjubera i to samo par dana nakon se*s skandala dvojice sportista (više o tome pročitajte OVDE) razgolitio se i najpoznatiji jutjuber Bogdan Ilić.

Na njima se može primetiti eksplicitan sadržaj, ali još uvek nije poznato da li je ovakav materijal slao nekoj devojci ili je pak ovo sve neka vrsta šale.

Twitter nalog pod nazivom ''Mala plava'' na kome su se pojavile explicitne fotografije BAKE PRASETA , je ubrzo obrisan i suspendovan.