Vesti o Youtuberima

Sve je bilo FEJK? Baka prase povratio INSTAGRAM PROFIL!

Baka prase, kontraverzni youtuber koji stoji iza mnogih DRAMA, medju kojima su mnoge bile lažne ovoga puta je digao prašinu oko brisanja svog INSTAGRAM PROFILA od preko pola miliona pratilaca.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 03.07.2019

Da se podsetimo ovaj youtuber je dugo bio meta mnogih zbog svog bahatog ponašanja, njegov INSTAGRAM profil sa preko POLA MILIONA pratilaca je ponovo obrisan, naglašavamo PONOVO jer ovo nije prvi put da mu se to dešava.


Pored glavnog instagram profila obrisan mu je i instagram fan strana pod nazivom bakanews. Kako su iz INSTAGRAMA javili, Bogdan je prekrišio odredjene smernice zbog čega je došlo do gašenja profila. Više o tome.

 
Nakon što su mnogi veliki mediji pisali o ovoj pojavi i na taj način stvorili besplatnu reklamu, dogodilo se nešto očekivano. I ako je on u svom videu objasnio da mu je INSTAGRAM obrisao profil i da ga ne može vratiti, takođe pozvao je svoje fanove da ga brzo zaprate na novom profilu, gde je za rekordno vreme sakupio ogroman broj pratilaca. Mnogi mediji su digli prašinu oko cele situacije sa brisanjem BAKINOG profila.

Da bi se nakon par dana odjednom profil koji prema rečima ovog kontraverznog youtubera, nije mogao da povrati više, magično ipak uspeo da povrati. Mnogi izvori koji su pratili događaje za naš portal su jasno nam dali do znanja da je sve bila jedna velika laž, da pofil nije ni obrisan već samo deaktiviran kako bi imao novu dramu za snimanje. 

Ova očekivana situacija potrvrđuje celu priču. Šta Vi mislite da li je profil zaista bio izbirsan od strane instagrama, ili u nedostaku drama, napravljena je lažna drama da bi se digla prašina ponovo oko kanala BAKA PRASE. Da li je sve bilo fejk ili ne šta vi mislite?


Da li situacija oko BAKINOG instagrama bila fajk?
Da, sve je bila laž kako bi imao kontent da snima
Ne, mislim da mu je profil zaista bio ugašen on strane instagrama