YouTube Drame

Kazes da smo jadni !? DRAMA SE NASTAVLJA! YouTuber MILOŠ TV u velikom gubitku zbog DRAME koju je izvazvao bez razloga!

Skandalozni nastavak sage jednog od jutjubera koji pokušava da uspe zavljajujući dramama se loše završava, nakon skandaloznih uvredna upućenih youtube kanalu LA BLONDINA bez onovane sumnje i dokaza rezultati govore da je ova DRAMA uticala na ogroman gubitak podrške ovom ne tako popularnom youtuberu.

YouTube Vesti, YouTube Drame | YouTube svet | 04.01.2019

Naime nakon pokretanja drame od strane Miloša Televizora gde je bez osnovane sumnje optužio youtube kanal LA BLONDINA kako mu dovodi hejt. Upućujući jako ružne uvredne kao što su '' DEBELA KRMAČA'' , ''KUČKA, ''ŠLJAM'', ''JADNICA'' itd... 

Kasnije se ispostavilo da LA BLONDINA ipak nije dovodila Milošu hejt već neko sasvim drugi, ali zbog odlične gledanosti DRAMA klipova kako nam je u tajnom interviju Miloš i priznao umesto izvinjenja MILOŠ je nastavio sa dramom, ovoga puta je napravio DISSTRACK upućen upravo kanalu LA BLONDINA, pod nazivom ''KAŽES DA SMO JADNI''
 

Nažalost kako je MILOŠ obećao ovaj DISSTRACK  je ujedno bio i poslednji video vezan za DRAMU, jer je shvatio da mu je drama više odmogla nego pomogla, ali videćemo da će se ovoga puta MILOŠ držati OBEĆANJA.

Po statistici jasno se vidi da je od početka DRAME , MILOŠ naglo počeo da gubi PRIJAVLJENE korisnije, jer su ljudi shvatili da nije u pravu dok je kanal LA BLONDINA od početka drame krenula da dobijas naglo prijavljene korisnike.


 

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.